Nieuwsarchief

Twee gewonden bij ongeval met twee auto's op de A50 bij Hattem

Op de A50 bij Hattem zijn maandagavond twee personen gewond geraakt bij een ongeval. Tussen knooppunt Hattemerbroek en afslag Hattem kwamen rond tien voor half acht twee voertuigen door nog onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Tenminste een auto heeft aan de rechterzijde van de weg de geleiderail geraakt en is vervolgens bijna haaks de weg over gegaan richting de geleiderail in de middenberm. Daar kwamen beide voertuigen tegen de geleiderail tot stilstand. De bestuurder van de voorste auto moest door de brandweer uit zijn voertuig bevrijd worden. Door de impact van het ongeval waren de deur en de B-stijl naar binnen gekomen, waardoor de bestuurder niet meer zelfstandig uit het voertuig kon komen. De brandweer heeft het dak van de auto er af geknipt en met een voorwaartse dakomslag ruimte gemaakt zodat het slachtoffer rechtstandig uit het voertuig kon worden gehaald. De gewonde man is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Een inzittende van de achterste auto, een vrouw, is ook per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Vanwege het ongeval was de rijbaan afgesloten. Het verkeer werd over de vluchtstrook langs het ongeval geleid. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ook nog ter plaatse gekomen om overzichtsfoto's te maken voor het onderzoek naar de oorzaak. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft beide voertuigen geborgen. De geleiderail werd daarna in opdracht van Rijkswaterstaat door de aannemer gerepareerd.


Locatie Reageren 2.893x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Fietsster zwaargewond na aanrijding met motorrijder Zuiderzeestraatweg Hattem
Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 15,4°C
NNW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier