Nieuwsarchief

Ongevallen zorgen voor vertraging op de N50 bij Kampen

Op de N50 bij Kampen vonden vrijdagmiddag kort achter elkaar twee ongevallen plaats. Rond tien voor half drie werd een ongeval gemeld op het stuk tussen de Eilandbrug en de afslag Kampen. Een bedrijfsbus stond daar met schade in de berm. Wat er precies gebeurd is, is mij niet bekend. Het voertuig is door de berger geborgen. Door het ongeval stond er enige tijd file voor het verkeer vanuit Emmeloord.

Nadat de berger en Rijkswaterstaat vertrokken waren kwam enkele minuten later rond drie uur de melding van een ongeval met letsel binnen nog geen twee kilometer verderop. Aan het einde van de toerit van afslag Kampen op de rijstrook richting Zwolle was een ongeval gebeurd waarbij een motorrijder betrokken was. Wat daar precies gebeurd is, is mij eveneens niet bekend. Een persoon werd op de brancard de ambulance in geholpen, deze persoon is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Door dat tweede ongeval ontstond er wederom file voor het verkeer in beide richtingen.

Omstreeks kwart over vier was de weg weer vrijgegeven en kon het verkeer weer rijden.
Locatie Reageren 2.019x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

Forse vertraging door ongeval op de N50 tussen knp. Hattemerbroek en Kampen Zuid
N50 bij Kampen voorzien van (tijdelijke) barriers
Werkzaamheden in beeld: N50 bij Kampen dit weekend dicht vanwege aanbrengen veiligheidsmaatregelen
Het weer in Wezep
Zonnig 15,2°C
WZW 14,4km/h
4,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier