Nieuwsarchief

Fietser (55) overleden na ernstig ongeval kruising Feithenhofsweg - Bovenstraatweg Oldebroek

Een 55-jarige fietser uit Oldebroek is donderdagochtend overleden na een ernstig verkeersongeval op de kruising van de Feithenhofsweg met de Bovenstraatweg bij Oldebroek. Het ongeval vond donderdagochtend rond tien over zes plaats. De 19-jarige bestuurder van een bedrijfsbus uit Oldebroek verleende al rijdend op de Feithenhofsweg geen voorrang aan een fietser komend van rechts op de gelijkwaardige kruising met de Bovenstraatweg. De fietser raakte bij de aanrijding zwaargewond. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Onderweg is de ambulance nog gestopt op de carpoolplaats langs de A28 bij Wezep waar het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ter plaatse is gekomen. De arts van het MMT is op de ambulance overgestapt. Daarna is het slachtoffer in kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. Daar is het slachtoffer uiteindelijk aan zijn verwondingen overleden, zo liet de politie donderdagmiddag weten.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om uitgebreid sporenonderzoek te doen. Daarbij zijn ook remtesten gedaan, om te kijken met welke snelheid de bestuurder de gelijkwaardige kruising op reed voordat hij ging remmen. De 19-jarige bestuurder van de bedrijfsbus is door de politie meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

De zwaarbeschadigde bedrijfsbus is na het sporenonderzoek van de politie door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen.


Locatie Reageren 8.457x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Brand in stapel poetsdoeken in garagebedrijf in Oldebroek
Automobiliste botst tegen geparkeerde voertuigen op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek
Brandweer uren druk met flinke bosbrand langs de Bovendwarsweg bij Oldebroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 6,7°C
ZW 4,7km/h
3,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier