Nieuwsarchief

Veel schade bij kopstaart aanrijding de A28 op knooppunt Hattemerbroek

Bij een kopstaart aanrijding tussen een bedrijfsbusje en een personenauto op de A28 bij knooppunt Hattemerbroek is zondagochtend vroeg veel schade ontstaan. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor half zeven op de rijbaan richting Amersfoort. De bestuurder van de bedrijfsbus botste daar al rijdend achterop een personenauto. Beide voertuigen spinden na het ongeval en kwamen achterste voren op de vluchtstrook tot stilstand. De twee inzittenden (een man en een vrouw) uit de personenauto zijn door ambulancepersoneel gecontroleerd. Er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen forse schade op. Ook de geleiderail kreeg een klap te verwerken. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. Een ZOAB-cleaner van Van der Kolk is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen, deze lag bezaaid met glas- en brokstukken van beide voertuigen. De rechterrijstrook en de invoegstrook waren enige afgesloten. Gezien het geringe verkeersaanbod op de vroege zondagochtend leverde dat geen vertraging op.

Er was geen sprake van rijden onder invloed. Wel droeg de bestuurder van de bedrijfsbus geen gordel ten tijde van het ongeval. Deze bevinding wordt door de politie meegenomen in het proces verbaal.
Locatie Reageren 2.384x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Auto in brand op carpoolplaats langs de Hessenweg - A50 bij Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 16,3°C
W 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier