Nieuwsarchief

Politie onderzoekt overval op snackbar Sint Nicolaasdijk Kampen

De politie is zaterdagavond een onderzoek gestart na een mislukte overval op een snackbar aan de Sint Nicolaasdijk in Kampen. Rond sluitingstijd meldde een overvaller zich bij de snackbar en eiste geld. De verdachte trok een pistool, maar had niet gerekend op de reactie van de medewerker van de snackbar. De medewerker probeerde volgens De Stentor het wapen van de overvaller af te pakken, waarna de overvaller het hazenpad koos. Na de overvalpoging vluchtte de verdachte de wijk in. De zoekactie door de politie naar de overvaller was niet succesvol, er is niemand aangehouden.

Na de overval heeft de medewerker de snackbar gesloten: bij aankomst van de politie zaten de rolluiken al potdicht en om die reden werd er op dat moment geen onderzoek meer gedaan op locatie. Pas op een later tijdstip is de politie verder gegaan met onderzoek naar de overval.
Locatie Reageren 300x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

Forse vertraging door ongeval op de N50 tussen knp. Hattemerbroek en Kampen Zuid
N50 bij Kampen voorzien van (tijdelijke) barriers
Werkzaamheden in beeld: N50 bij Kampen dit weekend dicht vanwege aanbrengen veiligheidsmaatregelen
Het weer in Wezep
Zonnig 15,8°C
WZW 14,4km/h
4,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier