Nieuwsarchief

Automobilist aangehouden bij ongeval op de A28 bij knooppunt Hattemerbroek

Een automobilist is dinsdagavond aangehouden bij een verkeersongeval op de A28 bij knooppunt Hattemerbroek. De bestuurder van de personenauto kwam in botsing met een bedrijfsbusje voor hem. Dat bedrijfsbusje reed weer een ander busje aan. Bij de kopstaart aanrijding is een persoon gewond geraakt. Deze persoon is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De bestuurder van de personenauto is even later door de politie aangehouden. Hij zou te veel hebben gedronken. De man is overgebracht naar het politiebureau, waar een ademanalyse werd gedaan.

Vanwege het ongeval was de hoofdrijbaan op het knooppunt afgesloten voor het verkeer richting Zwolle. Het verkeer moest gebruik maken van de parallelrijbaan. Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. Omdat er ook een voertuig van Defensie bij betrokken was, werd aanvankelijk gewacht op de VOA van de KMAR. Daar is uiteindelijk niet meer op gewacht, omdat het letsel achteraf minder erg bleek dan gedacht.
Locatie Reageren 2.582x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Auto in brand op carpoolplaats langs de Hessenweg - A50 bij Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,2°C
WNW 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier