Nieuwsarchief

Onderzoek in stadspark Kampen na melding zedenmisdrijf, 18-jarige verdachte aangehouden

De politie heeft zondagochtend een deel van het stadspark in Kampen enkele uren met afzetlinten afgesloten vanwege een onderzoek na een melding van een mogelijk zedendelict. Maandagmiddag liet de politie aan diverse media weten dat er een aangifte was binnengekomen van een mogelijk zedendelict. Wat er precies gebeurd is kon de politie nog niet zeggen, dit vanwege de gevoeligheid van de informatie rondom dit incident en de privacy van het slachtoffer. Wel kon de politie aangeven dat er op dit moment nog geen aanhoudingen verricht zijn.

De politie deed onderzoek in het stadspark, waarbij de Forensische Opsporing ter plaatse kwam en er onder andere gezocht werd met een hond. Het stuk tussen de Broederweg, 3e Ebbingestraat en de Flevoweg was met afzetlinten afgezet.

Een voorbijganger meldde zondagochtend dat de politie in de nacht van zaterdag op zondag al rond 3 uur 's nachts met veel agenten in het park aanwezig was. Een ambulance heeft hij toen niet gezien. Een bericht op een privé account op Instagram wijst er op dat een getuige flink gegil zou hebben gehoord in het stadspark rond dat tijdstip.

Getuigen die iets gezien hebben kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Update donderdagavond 19.30u: De politie heeft donderdagavond bekend gemaakt dat een 18-jarige man woonachtig in de gemeente Dronten is aangehouden. Er zou daadwerkelijk sprake zijn geweest van een zedenmisdrijf, waarbij een meerderjarige persoon slachtoffer is geworden. Meer informatie is te lezen in het persbericht van de politie.
Locatie Reageren 2.877x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

Automobilist botst tegen RIMOB op N50 bij Kampen en raakt gewond: weg dicht
Kortstondig flinke rookontwikkeling na stofexplosie bij bedrijf in Kampen
Forse vertraging door ongeval op de N50 tussen knp. Hattemerbroek en Kampen Zuid
Het weer in Wezep
Zonnig 13,9°C
ZZW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier