Nieuwsarchief

Automobiliste zwaargewond bij ernstig ongeval Zuiderzeestraatweg Hattem

Een automobiliste is vrijdagmiddag rond half zes zwaargewond geraakt bij een ernstig eenzijdig verkeersongeval op de Zuiderzeestraatweg bij Hattem / Hattemerbroek. De bestuurster reed over de Zuiderzeestraatweg in Hattemerbroek in de richting van Zwolle. Door nog onbekende oorzaak is de bestuurster rechtdoor over de rotonde met de Duurzaamheidstraat gereden. Direct na de rotonde verloor de bestuurster een fiets van de fietsendrager die achterop de auto vast zat. Vervolgens heeft de vrouw zo'n 50 meter verderop een lichtmast naast het fietspad uit de grond gereden en is tegen een van de pijlers van het viaduct van de A50 gebotst.

De bestuurster liep bij de aanrijding zware verwondingen op. De brandweer van Hattem werd opgeroepen om het ambulancepersoneel te assisteren. Ook werd een traumahelikopter opgeroepen. Deze is uiteindelijk niet meer ter plaatse gekomen. De bestuurster is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht.

De Zuiderzeestraatweg tussen de rotonde met de Duurzaamheidstraat bij Hattemerbroek en de rotonde met de Hilsdijk op grondgebied van gemeente Hattem is enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Bergingsbedrijf Wolves heeft de zwaarbeschadigde auto geborgen. Van der Kolk is ter plaatse gekomen om het wegdek te reinigen.


Locatie Reageren 5.911x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Fietsster zwaargewond na aanrijding met motorrijder Zuiderzeestraatweg Hattem
Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 9,9°C
ZO 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier