Nieuwsarchief

Automobilist aangehouden na eenzijdig ongeval auto over de kop A28 bij Hattem: LPG tank lekt na ongeval

Op de A28 bij Hattem is maandagavond een automobilist met zijn voertuig over de kop geslagen, tegen een boom gebotst en vervolgens op de kop tot stilstand gekomen. Het ongeval gebeurde op de rijbaan tussen afslag Zwolle Zuid en knooppunt Hattemerbroek. De bestuurder verloor rond half negen 's avonds tijdens een hevige regenbui de macht over het stuur. De drie inzittenden zijn na de crash door het ambulancepersoneel nagekeken, uiteindelijk hoefde er niemand naar het ziekenhuis. De politie liet weten dat de bestuurder van de auto aangehouden is op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau werd hier verder onderzoek naar gedaan.

Door het ongeval raakte de LPG tank van de auto lek. De brandweer van Zwolle heeft enige moeite moeten doen om de LPG tank van de auto los te krijgen. Toen dat eenmaal gelukt was, werd de tank in het gras op enige afstand van de auto gelegd zodat deze verder leeg kon lopen terwijl de bergers van Wolves de auto konden gaan bergen. Vanwege het ongeval was de rechterrijstrook afgesloten, dit leverde verder geen vertraging op voor het verkeer.

Update dinsdag 13:15 uur: De politie heeft laten weten dat de bestuurder aangehouden is vanwege rijden onder invloed van drugs. De man zou cannabis hebben gebruikt. Uit een speekseltest op de ongevalslocatie kwam naar voren dat de man mogelijk onder invloed heeft gereden. Daarom is later op het politiebureau een bloedtest afgenomen. De bestuurder heeft een rijverbod van 24 uur opgelegd gekregen.


Locatie Reageren 2.626x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Fietsster zwaargewond na aanrijding met motorrijder Zuiderzeestraatweg Hattem
Brandmelding restaurant Ridderstraat Hattem blijkt probleem met elektronica
Felle brand verwoest auto en beschadigt tweede auto en schuur Groeneweg Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,0°C
N 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier