Nieuwsarchief

Automobilist botst tegen RIMOB op N50 bij Kampen en raakt gewond: weg dicht

De N50 tussen Kampen en Emmeloord werd donderdagavond door Rijkswaterstaat afgesloten na een ongeval op de N50 bij afslag Kampen Havens. Een automobilist komende uit de richting van Emmeloord is door nog onbekende oorzaak met zijn voertuig tegen een zogenaamde RIMOB gebotst. Een RIMOB, oftewel een Rimpelbuisobstakelbeveiliger, is een keerconstructie dat gebruikt wordt om obstakels op en rond de weg te beveiligen tegen frontale aanrijdingen. Na de aanrijding met de RIMOB is de auto over de kop gevlogen en kwam in de berm aan de andere kant van de weghelft tot stilstand.

De bestuurder is door omstanders uit zijn voertuig bevrijdt. Het personeel van de ambulance heeft de man met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het is niet bekend welk letsel de bestuurder heeft opgelopen. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om de zwaarbeschadigde auto op vier wielen te zetten en te bergen.

Omdat de RIMOB vervangen moest worden, heeft Rijkswaterstaat de N50 tussen Kampen en Ens afgesloten. Verkeer werd aangeraden om de omleiding via Kampereiland te volgen zoals die aangegeven stond op tekstkarren.


Locatie Reageren 1.037x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

Kortstondig flinke rookontwikkeling na stofexplosie bij bedrijf in Kampen
Forse vertraging door ongeval op de N50 tussen knp. Hattemerbroek en Kampen Zuid
N50 bij Kampen voorzien van (tijdelijke) barriers
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,1°C
N 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier