Nieuwsarchief

Grote brand verwoest cafetaria in Hattem

Bij een grote brand in de binnenstad van Hattem is donderdagmiddag een cafetaria en de daarboven gelegen appartementen verwoest. De brand ontstond in een frituurpan, waarna de vlammen razendsnel oversloegen naar de afzuiginstallatie. Vervolgens stond binnen de korste keren het pand in de brand. Ondanks een bluspoging van de eigenaar, was er geen beginnen meer aan.

Brandweer Hattem werd als eerste opgeroepen, vervolgens werd er assistentie gevraagd van de hoogwerker uit Zwolle. Toen bleek dat er sprake zou zijn van een mogelijke uitslaande brand, werd de hulp ingeroepen van Hattemerbroek en Wapenveld. Ook moest een container uit Apeldoorn komen voor de verversing van de ademlucht.

De cafetaria en het appartement daarboven zijn volledig verwoest door de brand. Het pand er naast, op de hoek van de straat, heeft veel rook- en waterschade. Een nabij gelegen kledingzaak heeft waterschade opgelopen door de brandslangen die door het pand naar binnen moesten.


Locatie Reageren 4.535x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Auto in brand op carpoolplaats langs de Hessenweg - A50 bij Hattem
Man raakt gewond bij klussen in schuur: brandweer bevrijdt slachtoffer
Felle caravanbrand slaat over op bermen A50 bij Hattem: snelweg in beide richtingen kort dicht
Het weer in Wezep
Bewolkt 16,6°C
W 7,9km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier