Nieuwsarchief

Nieuwe wethouders gepresenteerd

Aan het einde van de gemeenteraadsverkiezingen van dinsdagavond werden de nieuwe wethouders van gemeente Oldebroek gepresenteerd aan de gemeenteraad, pers en publiek. Ex-wethouder van Zwolle dhr. Cnossen (ChristenUnie) heeft als formateur voor gemeente Oldebroek een coalitieakkoord gesloten met ChristenUnie, SGP en CDA. Naast al zittend wethouder Gerrit-Jan Veldhoen (CU) zijn Jan ten Hove (SGP) en Nicolet Hoorn (CDA) de nieuwe leden van het college van B&W. Zij vervangen daarmee André Maat (CU) en Jan Klein (PvdA).

Locatie 5 reacties 4.158x

Reacties (5)

BartWoensdag 28 april 2010 – 13:40
Stelletje lutserige gristenen. Komt niks van goed, meneer Klein was een juiste man.
Gristenen.. Bah, Olderbroek en Wezep word er door verpest!

SjaaktrekhaakDonderdag 29 april 2010 – 15:52
Ben het met je eens, die SGP en CU verpesten wezep en oldebroek. Het is al zo'n dood gat hier.. niks open op zondag, véél te veel kerken, en dan straks zeker ook nog de pizzaria en griek dicht. Komt niks van goed met die lui inderdaad. We verliezen ons dorp aan die zeikerds

MelanieDonderdag 29 april 2010 – 22:48
je kan niet tegen de mensen zijn die doormiddel van volksvertegenwoordiging zijn gekozen.
Dit is de enigste eerlijke middel (democratie) die er is om de stemmen van de burgers te horen.
Als er vooral raadsleden gekozen worden van de sgp of de cu dan kan je verwachten dat gemeente oldebroek ook christelijk zal blijven.
Dat omdat het grootste gedeelte van de inwoners ook willen dat het christelijk blijft.
Mocht je het hier niet mee eens zijn dan kun je of zelf een partij oprichten. Je verkiesbaar stellen en ervoor zorgen dan de christen unie of de sgp minder macht krijgen hier in de gemeente.
Of je moet naar een gemeente verhuizen die het christelijke geloof niet aan hangt.
Ben je helemaal geen fan van democratie dan zou noord korea wel iets voor je zijn.
Maar als tip zou ik willen meegeven dat je niet moet gaan zeuren als de volksvertegenwoordiging (de raadsleden) de wil van het volk(inwoners van de gemeente oldebroek) uitvoert door de griek en de chinees op zondag te sluiten.

TomVrijdag 30 april 2010 – 12:26
@ hierboven,
Dat ABO net zoveel stemmen heeft als CDA maakt niet zo heel veel uit. Het gaat om het aantal stemmen dat achter de 'coalitie' zit staat. En het overgrote deel van de bevolking in Oldebroek heeft op 1 van deze 3 partijen gestemd. Dus heel democratisch. Je kan natuurlijk ook niet elke stemmer/partij tevreden stellen.
Maar om een voorbeeld te geven, het Chinees-Indisch Restaurant in Wezep is op zondag open, toch zit er dan bijna nooit iemand. Dus óf er is te weinig behoefte aan op zondag naar een restaurant gaan (dan ligt het dus niet aan de politiek), óf het eten is er niet lekker (of allebei).
Afgeven op christenen is te makkelijk, in Wezep/Oldebroek geldt gewoon de macht van de meerderheid (democratie) en dat zijn nu eenmaal veel christenen. Dat is al zo sinds het ontstaan, en dat zal vast nog wel even zo blijven. Maar het staat natuurlijk iedereen vrij in Wezep te komen wonen (of er vandaan te vertrekken)...

BartDinsdag 04 mei 2010 – 15:46
Hmm, gelijk de reden waarom ik niet mijn hele leven in dit verpeste gehucht wil wonen.
Dat er niemand bij dat chinees indische restaurant zit snap ik ook wel, het eten is van zeer slechte kwaliteit. Het is gewoonwegniettevreten. Kijk maar eens hoe druk het is bij Het Haantje (snackbar) in Hattemerbroek op zondag! En op zondag is het ook altijd lekker druk bij de chinees in Hattem, gewoon omdat het eten daar beter is. Wezep heeft niks. Alleen een stuk of 10 kerken.
De gelovigen die stemmen ook alleen maar op die gelovige partijen omdat het gelovig is. Mensen zonder hersens en eigen mening die gelovigen. Bah.


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Brand in stapel poetsdoeken in garagebedrijf in Oldebroek
Automobiliste botst tegen geparkeerde voertuigen op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek
Brandweer uren druk met flinke bosbrand langs de Bovendwarsweg bij Oldebroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 6,6°C
N 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier