Nieuwsarchief

Brand in filtermachine bij bedrijf Netelhorst Hattem

Bij een bedrijf aan De Netelhorst in Hattem is maandagmiddag een brand uitgebroken in een filtermachine. De brandweer van Hattem en Hattemerbroek werden om vijf over half twee opgeroepen om de brand te komen blussen. Het personeel dat in het bedrijfspand aanwezig was heeft de filtermachine die op een pallet stond met een pompwagen naar buiten gereden.

Tegelijkertijd werd een bluspoging ingezet met behulp van een brandhaspel, tuinslang en brandblusser. Die bluspoging was succesvol want de brand was voor de komst van de brandweer al geblust. De brandweer van Hattem heeft de machine nog uit elkaar gehaald en nageblust. Hoe de brand is ontstaan is onbekend.

Een werknemer had last van rookinhalatie en moest door ambulancepersoneel worden onderzocht. Hij is uiteindelijk met de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis voor verder onderzoek. Voor zover bekend is de schade in het pand beperkt gebleven.

Locatie Reageren 2.739x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattem:

Auto in brand op carpoolplaats langs de Hessenweg - A50 bij Hattem
Man raakt gewond bij klussen in schuur: brandweer bevrijdt slachtoffer
Felle caravanbrand slaat over op bermen A50 bij Hattem: snelweg in beide richtingen kort dicht
Het weer in Wezep
Regen 8,6°C
km/h
7,8mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier