Nieuwsarchief

Dode en (zwaar)gewonden bij ernstig ongeval Epe

Update zaterdag 12.00u: De politie heeft laten weten dat de 59-jarige bestuurder van de motor in het ziekenhuis aan zijn verwondingen is overleden. De 19-jarige bijrijder die op de motor zat, ligt nog zwaargewond maar buiten levensgevaar in het ziekenhuis in Zwolle. De 68-jarige automobilist die de motorrijder vermoedelijk over het hoofd zag, ligt met een gebroken nekwervel in het ziekenhuis in Apeldoorn. Alle betrokken komen uit Epe.


Bij een ernstig ongeval op de Hoofdstraat bij Epe zijn vrijdagmiddag drie personen gewond geraakt, waarvan er twee ernstig aan toe zijn. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor twee op de kruising van de Hoofdstraat met de Vegtelarijweg, vlakbij de grote kruising met de Tongerenseweg. Door nog onbekende oorzaak zijn de motor en de auto met elkaar in botsing gekomen. De twee opzittenden van de motor zijn daarbij ten val gekomen en kwamen ruim tien meter verderop op het asfalt terecht. Een van de twee moest worden gereanimeerd. De gealarmeerde traumahelikopter Lifeliner 3 vanuit Volkel is langs de A50 bij Heerde-Zuid geland, waarna de trauma arts daar kon overstappen op de ambulance om de verdere spoedrit naar het ziekenhuis te assisteren.

Ook de bestuurder van de personenauto raakte gewond. Hij liep onder andere een hoofdwond op en vermoedelijk rug- of nekklachten. Deze man is ook per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De weg is lange tijd afgesloten geweest. Verkeer bij de kruising met de Tongerenseweg werd geregeld door de vele aanwezige agenten. In totaal zijn er drie ambulances, een ambulancemotor, het dienstvoertuig van de Officier van Dienst Geneeskundig, minstens negen of tien politievoertuigen en twee politiemotoren ter plaatse geweest. De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van het ongeval. Omstreeks half vier kon de weg weer vrijgegeven worden voor het verkeer.

Over de toestand van de gewonden die er ernstig aan toe zijn, is op dit moment nog verder niks bekend. Zodra de politie met een persbericht komt, zal de informatie worden bijgewerkt.


Locatie 2 reacties 16.681x

Reacties (2)

hilaVrijdag 18 april 2014 – 23:33
Ik heb het ongeluk zien gebeuren! Ik ben nog steeds in shock! Ik hoop dat het goed gaat met de jongens!

TonZaterdag 19 april 2014 – 10:54
Helaas is de bestuurder van de motorfiets gisterenavond aan zijn verwondingen bezweken..


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Epe:

Politie onderzoekt aantreffen overleden persoon in woning Epe: natuurlijk overlijden
Bestuurder snorscooter gewond bij vermoedelijk eenzijdig ongeval Heerderweg Epe
Dode in woning aangetroffen in Epe, buurtbewoners vermoeden geweldsincident
Het weer in Wezep
Bewolkt 7,2°C
N 13,0km/h
13,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier