Nieuwsarchief

Snelweg A50 dicht bij Epe na ongeval

De snelweg A50 bij Epe is vrijdagmiddag afgesloten geweest in de richting van Apeldoorn door een ongeval tussen drie personenauto's. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor half twee op de rijbaan richting Apeldoorn, precies ter hoogte van de afslag Epe. Het ongeval gebeurde in de staart van een file die was ontstaan na een eerder ongeval even verderop bij Apeldoorn-Noord. Door nog onbekende oorzaak botsten de drie voertuigen op elkaar. Er zijn in totaal twee personen gewond geraakt. Beide zijn per ambulances naar het ziekenhuis gebracht.

De brandweerkorpsen van Epe en Heerde zijn ter plaatse geweest om hulp te verlenen. Het dak van een van de drie auto's moest er af worden geknipt. Vanwege de hulpverlening was de gehele rijbaan versperd. Het verkeer moest over de af- en oprit langs het ongeval. Ook in de richting van Zwolle ontstond een lange file.

Omstreeks tien voor half vier - twee uur later - werd de weg weer vrijgegeven richting Apeldoorn. De politie moest nog onderzoek doen naar de oorzaak van het ongeval.
Locatie Reageren 4.511x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Epe:

Politie onderzoekt aantreffen overleden persoon in woning Epe: natuurlijk overlijden
Bestuurder snorscooter gewond bij vermoedelijk eenzijdig ongeval Heerderweg Epe
Dode in woning aangetroffen in Epe, buurtbewoners vermoeden geweldsincident
Het weer in Wezep
Zonnig 14,6°C
WNW 11,2km/h
5,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier