Nieuwsarchief

Files door kopstaart aanrijding A28 bij Wezep

Op de A28 bij Wezep is dinsdagmiddag rond vijf uur een kopstaart aanrijding gebeurd, waarbij drie auto's betrokken raakte. Op de linkerrijstrook van de rijbaan richting Zwolle botsten de drie auto's op elkaar. Twee auto's liepen daarbij schade op. De politie heeft samen met de Wegenwacht de auto's van de linkerrijstrook naar de vluchtstrook verplaatst. Zo kon het verkeer weer enigszins doorrijden. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft een van de drie voertuigen geborgen, de andere twee konden op eigen kracht verder. Er is niemand gewond geraakt.

Bekeuring voor belediging
Toen de aanwezige politieagenten bijna klaar waren met het afhandelen van het ongeval, kwam er een automobilist voorbij gereden die zijn raampje open had staan en nogal luidruchtig een scheldwoord uitte richting de politie. Het kenteken van de automobilist werd genoteerd en vrij snel daarna zijn de agenten op zoek gegaan naar de bestuurder. Omdat er even verderop weer file stond, was de automobilist snel gevonden. Hij is staande gehouden door de politie en kan binnenkort een bekeuring op de deurmat verwachten vanwege het beledigen van een ambtenaar in functie.
Locatie 1 reactie 1.873x

Reactie (1)

ArnoJanWoensdag 06 april 2016 – 07:46
Het was een kop-staart botsing tussen twee voertuigen. De derde voertuig was een getuige die gelijk hielp met het verkeer begeleiden voordat de hulpdiensten er waren.


In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Graafmachine botst tegen viaduct Bovenheigraaf tijdens werkzaamheden op de A28 bij Wezep
Brand in leegstaande schuur op perceel nieuwbouwlocatie supermarkt Waterloopweg Wezep
Auto 'met pech' vliegt in brand op parkeerplaats tankstation 't Loo A28 bij Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 14,9°C
WNW 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier