Automobiliste vliegt met auto uit bocht op knooppunt Hattemerbroek

Een automobiliste is maandagochtend met haar auto uit de bocht gevlogen op knooppunt Hattemerbroek. De bestuurster reed over de A28 vanaf Zwolle en reed via de verbindingsboog naar de A50 richting Apeldoorn. In de inmiddels beruchte 'H'-bocht verloor ze de macht over het stuur en botste met de voorkant van haar auto in de vangrail. De auto raakte flink beschadigd, de bestuurster bleef ongedeerd. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de auto geborgen. De rechterrijstrook was afgesloten voor het verkeer. In de 'H'-bocht (afkomstig van het hectometerpaaltje A28 L 84,7 h) zijn de afgelopen maanden veel auto's uit de bocht gevlogen tijdens regenachtige dagen. De adviessnelheid in de bocht is 70km/h, maar zelfs bij die snelheid willen sommige auto's nog spinnen op het natte wegdek.

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Scooterrijder gewond bij botsing met auto Zuiderzeestraatweg Hattemerbroek
Fietser gewond bij ongeval met bedrijfsbusje Verlengde Kerkweg Hattemerbroek
Brandje in bos bij de Vogelzang Veldweg bij Hattemerbroek
NNW 0,0km/h
@MartijnFSnl Mwah HDR filtertje met iets te veel contrast ????
Donderdag 19 september 2019 - 10:32
Kijk, iemand die het wél begrijpt. De rechterrijstrook is niet enkel en alleen voor vrachtwagens. ???? https://t.co/G01oAJwOZs
Woensdag 18 september 2019 - 22:41
@arjenlubach Hoe is je Duits? ???? Of word je nagesynchroniseerd?
Woensdag 18 september 2019 - 19:23
Meerdere sirenes over de A28 langs Wezep, zo te horen in de richting van Amersfoort. Klonk als een treintje AT.
Woensdag 18 september 2019 - 19:22
@MartijnFSnl @jaydouble @gerwinboswijk Of je zult maar onwel worden, tegen een boom botsen en zwaargewond raken. Ook zoiets was te voorkomen geweest. https://t.co/OnpwnxCVhW
Woensdag 18 september 2019 - 10:51
@jaydouble @gerwinboswijk De bomen hoeven niet weg wat mij betreft. Maar een geleiderail om auto’s op te vangen in plaats van tegen bomen te laten botsen is het minste wat er moet gebeuren. Gerwin, neem eens kennis van dit ongeval uit 2015. Zoiets was te voorkomen. https://t.co/LxP2mVGC9n
Woensdag 18 september 2019 - 10:44
@jaydouble @gerwinboswijk Een pijnlijke tweet van Gerwin. Triest voor nabestaanden om zoiets te moeten lezen. Tuurlijk is een weg per definitie veilig als er niks gebeurt. Maar als je door toedoen van een fout van een ander in de berm belandt bots je direct tegen hele dikke bomen. (cc @MartijnFSnl)
Woensdag 18 september 2019 - 10:42
@mvbergen Wat raar, je was toch gewoon op verjaardagsvisite? ????
Woensdag 18 september 2019 - 10:25