Nieuwsarchief

Automobilist aangehouden na ongeval op de A28 bij Wezep

Een automobilist is vrijdagavond door de politie tegen de grond gewerkt nadat hij zich verzette tegen zijn aanhouding. De man werd verdacht van het rijden onder invloed en het veroorzaken van een ongeval. Hij kwam op de A28 tussen 't Harde en Wezep met zijn voertuig in de middenberm terecht. De politie constateerde dat de man mogelijk onder invloed was en liet weten de man weten dat hij aangehouden was.

Terwijl de politieagenten bezig waren het met het opnemen van een getuigenverklaring van een andere automobilist, gedroeg de bestuurder zich al vervelend tegen de agenten. De agenten gaven de man meerdere malen een waarschuwing. Toen ze met de man naar de politieauto liepen, moest de man eerst nog in de berm plassen. Vervolgens nam de politie de man mee, maar toen ging hij zich plots verzetten tegen zijn aanhouding. De politie sloeg de man in de boeien, maar ook daar verzette hij zich bij. Hij werd vervolgens tegen de grond gewerkt, waarna hij zich uiteindelijk gewonnen gaf.

Rijkswaterstaat heeft het verkeer langzaam laten rijden (in vaktermen ook wel blokrijden genoemd), zodat de berger kort de tijd had om de auto van de man uit de middenberm te halen. Het verkeer ondervond verder weinig hinder van het ongeval.

Update zaterdagochtend: De politie heeft aan Omroep Gelderland laten weten dat uit een blaastest is gebleken dat de 27-jarige man uit Zoetermeer vier keer zoveel alcohol op had, dan is toegestaan.


Locatie Reageren 3.121x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto botst tegen zijkant vrachtwagen op de A28 bij Wezep
Auto in brand op de A28 bij Wezep
Veel vertraging door ongeval auto tegen vangrail A28 Wezep - 't Harde
Het weer in Wezep
Zonnig 5,7°C
ZZO 19,4km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
RT @gem_Oldebroek Afgelopen zaterdag 22 februari hebben zo'n twintig jeugdleden van VSCO'61 zwerfafval opgeruimd in de omgeving van de voetbalvelden. Dit is de aftrap van meerdere opruimacties van de voetbalvereniging in Oosterwolde. https://t.co/vqOOJuJ3lI
Maandag 24 februari 2020 - 11:23
Nieuws: Bedrijfsbus richt spoor van vernieling aan in Zwolle - https://t.co/Cx2ljleZWr (foto's) https://t.co/9aJZ0L28V9
Maandag 24 februari 2020 - 06:29
@MartijnFSnl Haha uiteraard met overheidssteun. Onbeperkt toegang, alle informatie, met blauwe lampen ter plaatse kunnen gaan. Had ik dat maar. ????
Zondag 23 februari 2020 - 22:01
RT @zondagmetlubach Na voetbalplaatjes, flippo’s en fidget spinners is er een nieuwe rage onder minderjarigen: hele grote messen. Hoe komt het eigenlijk dat er zoveel steekincidenten zijn? https://t.co/6fx9rYWINf. #ZondagMetLubach #MethetmesoptafelKids https://t.co/HHLkcRNX9p
Zondag 23 februari 2020 - 21:44
@leusinkquincy Opmerkelijk dat je mij dan volgt… ????
Zondag 23 februari 2020 - 20:23
@Oriental__Beat Behalve dat het dan Duitsers waren. En dit is het talud van de Eilandbrug, dat heeft niet zo veel met de voormalige Zuiderzee te maken als ik goed heb. ????
Zondag 23 februari 2020 - 20:21
@martinrotman Stond het allemaal nog op Picasaweb? Ik blijf het onbetrouwbaar vinden dat zulke diensten zo van de een op de andere dag stopgezet kunnen worden.
Zondag 23 februari 2020 - 20:14
In Duitsland begint het leveren van foto’s aan de pers door hulpdiensten ook al een dingetje te worden… kennelijk zelfs voor geld?! Bizar. https://t.co/kvjhozhh91
Zondag 23 februari 2020 - 20:08
Ik was vergeten om het linkje naar het fotoalbum toe te voegen bij het artikel over de weggeblazen caravan op de N50. Hierbij nog de link: https://t.co/aTFi47OEhX #servicevandezaak
Zondag 23 februari 2020 - 17:58
Helemaal koekoek daar in Zwolle ???? https://t.co/CiK7lqvCII
Zondag 23 februari 2020 - 17:55