Nieuwsarchief

Motorrijder zwaargewond bij ernstig ongeval op de A50 bij Epe

Een motorrijder is zaterdagochtend zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeval op de A50 bij Epe. De motorrijder reed in een groepje met nog enkele motorrijders. Een automobiliste die achter de motorrijders reed zag dat een van de motorrijders door drukte in het verkeer wat achter geraakt was. Hij heeft op een gegeven moment een aantal auto's ingehaald, waarna hij de aansluiting weer zocht bij zijn groepje. Op het moment dat hij wil aansluiten botste hij echter achterop de achterkant van een van de andere motors. De motorrijder slaat over de kop en komt met een harde smak op het asfalt terecht. Het letsel is ernstig: de motorrijder is buiten bewustzijn en moet worden gereanimeerd. De hulpdiensten snellen zich naar het ongeval en ook de traumahelikopter komt uiteindelijk ter plaatse.

De reanimatie door de omstanders en hulpverleners is vervolgens succesvol. Het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter assisteert het ambulancepersoneel en per ambulance wordt het slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle, dit onder begeleiding van het personeel van de traumahelikopter. Vanwege de hulpverlening en het daarop volgende sporenonderzoek bleef de rijbaan richting Apeldoorn twee uur lang afgesloten voor het verkeer. Dit zorgde voor een lange file. Na het onderzoek van de Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie kan de linkerrijstrook weer worden vrijgegeven. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de motor afgesleept. De politiehelikopter vloog ook nog twee keer over, mogelijk heeft deze nog een luchtfoto gemaakt en / of een 'sitrap' gegeven aan de meldkamer met betrekking tot de file.

Na het vrijgegeven van de weg bij het ongeval zelf waren de problemen nog niet verholpen. In de stilstaande file stonden meerdere voertuigen die niet meer wilden starten. Meerdere voertuigen kregen starthulp van de berger en enkele zijn afgesleept. Bij een pechgeval bleef de linkerrijstrook enige tijd afgesloten omdat het voertuig moest worden afgesleept.


Locatie Reageren 8.441x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Epe:

Politie onderzoekt aantreffen overleden persoon in woning Epe: natuurlijk overlijden
Bestuurder snorscooter gewond bij vermoedelijk eenzijdig ongeval Heerderweg Epe
Dode in woning aangetroffen in Epe, buurtbewoners vermoeden geweldsincident
Het weer in Wezep
Zonnig 15,1°C
ZZO 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier