Nieuwsarchief

Zwaargewonde bij ernstig ongeval op de Kanaalweg bij Epe

Op de Kanaalweg bij Epe is in de nacht van woensdag op donderdag een ernstig ongeval gebeurd waarbij een automobilist zwaargewond is geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor een. De bestuurder is van de weg geraakt en over de kop geslagen met het voertuig. Mogelijk is de bestuurder daarbij uit de auto geslingerd, alhoewel dit nog niet officieel vastgesteld kon worden. Toen de hulpdiensten arriveerden, lag het slachtoffer op zo'n 20 meter van de auto vandaan in het weiland.

Vanwege de ernst van de verwondingen van het slachtoffer werd de traumahelikopter vanaf vliegbasis Volkel opgeroepen. Deze landde uiteindelijk bij de afrit van de A50 bij Heerde-Zuid. Daar is de arts van het Mobiel Medisch Team van de traumahelikopter overgestapt op de ambulance. Het slachtoffer is met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht. Zijn situatie zou ernstig zijn.

De Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie heeft uitgebreid sporenonderzoek gedaan. Daarvoor is de Kanaalweg enkele uren afgesloten geweest voor het verkeer. De zwaarbeschadigde auto is door een berger geborgen.


Locatie Reageren 7.503x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Epe:

Politie onderzoekt aantreffen overleden persoon in woning Epe: natuurlijk overlijden
Bestuurder snorscooter gewond bij vermoedelijk eenzijdig ongeval Heerderweg Epe
Dode in woning aangetroffen in Epe, buurtbewoners vermoeden geweldsincident
Het weer in Wezep
Bewolkt 12,0°C
N 11,2km/h
1,6mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier