Kamperweg tussen Heerde en Wezep kort dicht vanwege afgebroken takken van bomen

De Kamperweg tussen Heerde en Wezep is maandagochtend enige tijd afgesloten geweest vanwege het kappen van twee bomen waarvan grote takken waren afgebroken. De takken hingen deels boven de weg en leverden gevaar op voor het verkeer. De bomen ter hoogte van de crossbaan waren ontdekt door medewerkers van de gemeente. Brandweer Heerde was al ingezet bij een andere hulpverleningsklus in Heerde, daarom werd brandweer Wapenveld opgeroepen. Zij hebben een van de twee bomen gekapt, de andere boom werd door het bedrijf Veluwenkamp gekapt. Zij werken onder andere voor de gemeente Heerde en helpen de medewerkers van de gemeente met de afvoer van de bomen.

Meer recent nieuws uit Heerde:

Scooterbestuurder zwaargewond bij ongeval Molenweg Heerde
Loodsen met oldtimers behouden bij felle schuurbrand Eperweg Heerde