Nieuwsarchief

Bedrijfsbus met zonnepanelen volledig uitgebrand Noordsingel Wezep

Een felle brand heeft een bedrijfsbus met zonnepanelen in de as gelegd bij een woning aan de Noordsingel in Wezep. De brand brak maandagmiddag rond tien over drie uit op de oprit van twee woningen aan de Noordsingel. De medewerkers van een installatiebedrijf waren 's middags bezig met de voorbereidingen voor het plaatsen van zonnepanelen op een dak bij een woning. Toen ze pauze aan het houden waren in de achtertuin merkten ze dat er iets niet in de haak was. Al snel kwamen ze er achter dat er brand was uitgebroken in het middelste gedeelte van de bedrijfsbus. Het vermoeden bestaat dat een accu van een boormachine vlam heeft gevat als gevolg van kortsluiting, maar met zekerheid kan dat niet meer worden gezegd.

De bewoners van de woningen hebben geprobeerd de brand te blussen met een tuinslang, maar dat mocht geen effect meer hebben. De vlammen sloegen enkele meters hoog uit de bedrijfsbus. Bij aankomst van de brandweer van Wezep waren er nog enkele knallen te horen, dat waren vermoedelijk de airbags van het voertuig. De brandweer kon de vlammen snel doven, bij het blussen nam de rookontwikkeling korte tijd even flink toe. Bij de brand is gelukkig niemand gewond geraakt. De bedrijfsbus is door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen. Het voertuig is volledig verwoest door de brand. De zonnepanelen die op het dak van de woning gemonteerd moesten worden zijn eveneens door de brand verwoest, omdat deze nog achterin de bedrijfsbus lagen. De woningen hebben verder geen schade opgelopen. Wel hebben enkele nabij gelegen woningen een flinke rooklucht in huis.


Locatie Reageren 2.612x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Brand in leegstaande schuur op perceel nieuwbouwlocatie supermarkt Waterloopweg Wezep
Auto 'met pech' vliegt in brand op parkeerplaats tankstation 't Loo A28 bij Wezep
Laatste puntjes op de 'i': nieuwe aansluiting A28 Wezep - Hattemerbroek vanaf nacht vrijdag op zaterdag open
Het weer in Wezep
Zonnig 16,1°C
WNW 13,0km/h
5,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier