Meerdere auto's betrokken bij kopstaart aanrijding A50 Epe

Met de terugkeer van vele vakantiegangers steekt een bekend fenomeen weer de kop op: de kopstaart aanrijdingen op de linkerrijstrook. Zo was het vrijdagmiddag weer eens raak op de A50 bij Epe. Daar botsten tenminste drie voertuigen met elkaar op de linkerrijstrook vlak voor afrit Epe. Voor zover bekend is daar niemand (ernstig) gewond bij geraakt. De betrokken voertuigen zijn na een tijdje vanaf de linkerrijstrook naar de vluchtstrook verplaatst. Hiervoor moest de rijbaan richting Zwolle korte tijd dicht. Daarna was de weg weer beschikbaar. Dit zorgde wel voor forse vertraging: er stond een file vanaf afslag Apeldoorn tot Epe. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om twee van de drie voertuigen te bergen.
Locatie 1 reactie 2.104x

Reactie (1)

jannieVrijdag 16 augustus 2019 – 23:22
hoi stefan er waren 4 auto.s bij betrokken ...en wij waren het met die zwarte auto met fietsen ...gelukkig zijn we er goed vanaf gekomen ..groet jannie
Reactie van Stefan Verkerk:
Bedankt voor je reactie, dus toch 4 voertuigen. Succes met de afhandeling. (Noot: klein deel van je reactie heb ik verwijderd i.v.m. je eigen privacy)

Meer recent nieuws uit Epe:

Auto en bedrijfsbus botsen op beruchte kruising De Meent Epe: een gewonde
Auto vliegt uit de bocht en botst tegen bewegwijzeringsbord N795 Soerelseweg Epe
Kettingbotsing door overstekend paard op de N309 Tongerenseweg bij Epe
NNW 0,0km/h
@MartijnFSnl Mwah HDR filtertje met iets te veel contrast ????
Donderdag 19 september 2019 - 10:32
Kijk, iemand die het wél begrijpt. De rechterrijstrook is niet enkel en alleen voor vrachtwagens. ???? https://t.co/G01oAJwOZs
Woensdag 18 september 2019 - 22:41
@arjenlubach Hoe is je Duits? ???? Of word je nagesynchroniseerd?
Woensdag 18 september 2019 - 19:23
Meerdere sirenes over de A28 langs Wezep, zo te horen in de richting van Amersfoort. Klonk als een treintje AT.
Woensdag 18 september 2019 - 19:22
@MartijnFSnl @jaydouble @gerwinboswijk Of je zult maar onwel worden, tegen een boom botsen en zwaargewond raken. Ook zoiets was te voorkomen geweest. https://t.co/OnpwnxCVhW
Woensdag 18 september 2019 - 10:51
@jaydouble @gerwinboswijk De bomen hoeven niet weg wat mij betreft. Maar een geleiderail om auto’s op te vangen in plaats van tegen bomen te laten botsen is het minste wat er moet gebeuren. Gerwin, neem eens kennis van dit ongeval uit 2015. Zoiets was te voorkomen. https://t.co/LxP2mVGC9n
Woensdag 18 september 2019 - 10:44
@jaydouble @gerwinboswijk Een pijnlijke tweet van Gerwin. Triest voor nabestaanden om zoiets te moeten lezen. Tuurlijk is een weg per definitie veilig als er niks gebeurt. Maar als je door toedoen van een fout van een ander in de berm belandt bots je direct tegen hele dikke bomen. (cc @MartijnFSnl)
Woensdag 18 september 2019 - 10:42
@mvbergen Wat raar, je was toch gewoon op verjaardagsvisite? ????
Woensdag 18 september 2019 - 10:25