Nieuwsarchief

File door aanrijding met twee auto's op de A50 bij Heerde

Op de A50 bij Heerde zijn zaterdagmiddag twee auto's betrokken geraakt bij een kopstaart aanrijding. Het ongeval gebeurde omstreeks tien voor vier op de rijbaan richting Zwolle. De bestuurder van de achterste van de twee auto's raakte mogelijk tijdens het rijden onwel en is daarbij op zijn voorganger gebotst. De auto van de man kwam met flink wat schade op de linkerrijstrook tot stilstand. Ook de rijbaan lag vol met brokstukken. De auto van de andere bestuurster kwam op de vluchtstrook even verderop tot stilstand.

De man die in de achterste auto reed was ook na het ongeval niet lekker en zakte soms even weg. Uiteindelijk is er geen ambulance meer ter plaatse geweest, omdat er al familie onderweg was naar de man. De bestuurster van de voorste auto bleef ongedeerd. Beide voertuigen zijn door bergingsbedrijf Wolves geborgen. Het verkeer moest gebruik maken van de vluchtstrook, de rijbaan was enige tijd afgesloten. Door het ongeval ontstond er een file tussen Epe en Heerde waarbij de vertraging op liep tot 30 minuten.
Locatie Reageren 984xEigen Marktplaats advertentie:
Steigerhout werkbureau met lades en kabelgoot te koop

Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Heerde:

Fietser gewond bij ongeval Kamperweg Heerde
58-jarige man uit Heerde overleden na bedrijfsongeval Sprengenweg Heerde
Bestuurster gewond bij eenzijdig ongeval auto over de kop A50 Heerde - Hattem
Het weer in Wezep
Bewolkt 5,3°C
ZZO 6,5km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
En de traumahelikopter is gecanceld voor de melding in Zwolle en gaat terug naar Eelde. https://t.co/T66BWDrJGC
Woensdag 13 november 2019 - 18:07
Lifeliner 04 stijgt op voor een inzet in Zwolle, locatie verder niet bekend. Tips zijn welkom!
Woensdag 13 november 2019 - 18:01
Bomenkap van de baan, maar hoe zit het met geleiderails? Geen politicus die daar over rept. Of is de obstakelvrije zone al voldoende geacht? https://t.co/jCNVLMF0QY
Woensdag 13 november 2019 - 17:42
[Politie 13:30.31] Aanrijding Letsel Vackenordestraat Elburg
Woensdag 13 november 2019 - 13:30
@jaydouble Waar komt dat minder file vandaan dan? Als ik hier naar mijn eigen regio kijk zie ik de wegen waar al 100km/h van toepassing is alleen maar verder dichtslibben.
Dinsdag 12 november 2019 - 20:04
@BMWV8Power Ik denk dat wij er het zelfde over denken hoor ????????
Dinsdag 12 november 2019 - 19:58
RT @Hammetje87 Snel terplaatse zijn & naar een ziekenhuis waar we welkom zijn, we doen ons best maar hoe dan? De ambu mag met spoed max 140km/u rijden waar #100km /u is toegestaan. Als je grote afstanden moet overbruggen kost het simpelweg meer tijd! #brancherichtlijnen #stikstofcrisis #dmvda
Dinsdag 12 november 2019 - 19:24
@GerardZomer @Emootje Zie https://t.co/AmkySpibOq - hier al zoveel mogelijk in de video er in gelaten, de stukken die er uit zijn geknipt zijn stukken waar ik nog klooi met de camera ???? denk dat dit een prima beeld moet geven.
Dinsdag 12 november 2019 - 19:24
Nieuws: Slaapkamerbrand zet rietgedekte woning vol rook Zuiderzeestraatweg Oldebroek - https://t.co/AmkySpibOq (foto's & video) https://t.co/X66R2AlUcU
Dinsdag 12 november 2019 - 19:18
@GerardZomer @Emootje Maar mijn video komt zo online, wellicht dat dat meer verduidelijkt. (Verder ben ik een leek op dit gebied, dus interessante vakkennis is altijd welkom!)
Dinsdag 12 november 2019 - 19:16