Nieuwsarchief

Motorrijder zwaargewond bij ernstig ongeval Heerderweg Epe

Een motorrijder is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Heerderweg bij Epe. Omstreeks kwart over vijf kwam het tot een ernstige aanrijding tussen de motorrijder en een personenbusje. De motorrijder kwam uit de richting van Epe en het personenbusje kwam uit de richting van Heerde. Ter hoogte van restaurant de Diamant wilde de bestuurder van het personenbusje links afslaan het parkeerterrein op naast het restaurant. Daarbij zag de bestuurder de motorrijder vermoedelijk over het hoofd, waardoor de motorrijder vol in de zijkant van het voertuig botste.

De motorrijder raakte bij de aanrijding zwaargewond en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De Mobiel Medisch Team vanaf vliegbasis Volkel was ook opgeroepen, maar kon vermoedelijk vanwege slecht zicht niet vliegen en moest grondgebonden over de weg naar het ongeval toe. Zij zijn niet meer ter plaatse geweest.

Vanwege de hulpverlening en het sporenonderzoek door de Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie is de Heerderweg tussen Epe en Heerde een groot deel van de avond afgesloten geweest. Pas rond kwart voor negen kon de weg weer vrijgegeven worden voor het verkeer. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de motor geborgen, de politie heeft de motor voor onderzoek in beslag genomen. Bergingsbedrijf Wolves heeft het personenbusje geborgen.


Locatie Reageren 5.112x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Epe:

Opnieuw autobrand in Epe, politie gaat uit van brandstichting
Politie onderzoekt autobrand Haaksweide Epe
Brand in rieten dak van woning net op tijd ontdekt Heerderweg Epe
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,0°C
W 6,5km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
Melding van een ongeval met letsel op de A50 tussen Heerde en Hattem, ter plaatse staan enkele voertuigen op de vluchtstrook. Ik kon tijdens het voorbijrijden geen bijzonderheden zien. De ambulance was inmiddels alweer retour. Verder geen sprake van verkeershinder.
Zondag 24 mei 2020 - 17:50
[Politie 17:33.05] Aanrijding Letsel (personenauto) A50 Re 232,5 Wapenveld
Zondag 24 mei 2020 - 17:32
@Hannesz1956 Ja, zie ook de video op mijn website: https://t.co/NCRqgAH13x
Zondag 24 mei 2020 - 15:51
@Hannesz1956 Geen sprake van suïcide in dit geval maar een daadwerkelijk ongeval.
Zondag 24 mei 2020 - 15:50
Video update: A28 dicht geweest tussen Wezep en 't Harde door diesellekage na ongeval met vrachtwagen - https://t.co/vOOKLXVVJp https://t.co/6sDKcJ6oFO
Zondag 24 mei 2020 - 15:06
De A28 bij Wezep richting ‘t Harde is zojuist weer vrijgegeven voor het verkeer na een eerder ongeval met een vrachtwagen. Er staat nog wel een korte file vanaf Zwolle.
Zondag 24 mei 2020 - 14:46
File op de N50 vanaf Ens richting knooppunt Hattemerbroek bij de Ramspolbrug en bij Kampen. Door terugkerend vakantieverkeer na een lang weekend daar nu drukte. Jammer genoeg duurt 2x2 daar nog steeds lang. https://t.co/sDb03sChZF
Zondag 24 mei 2020 - 14:04
File op de N50 vanaf Ens richting knooppunt Hattemerbroek bij Kampen. Door terugkerend vakantieverkeer na een lang weekend daar nu drukte. Jammer genoeg duurt 2x2 daar nog steeds lang. https://t.co/lzGAPsnUmL
Zondag 24 mei 2020 - 14:02
@EdAldus Wezep inmiddels 2,2mm
Zondag 24 mei 2020 - 13:37
Nieuws: A28 dicht tussen Wezep en 't Harde door diesellekage na ongeval met vrachtwagen - https://t.co/eXdrRZBoUm (foto's, video volgt) https://t.co/pKCB6T8mVI
Zondag 24 mei 2020 - 12:55