Nieuwsarchief

Motorrijder zwaargewond bij ernstig ongeval Heerderweg Epe

Een motorrijder is dinsdagmiddag zwaargewond geraakt bij een ongeval op de Heerderweg bij Epe. Omstreeks kwart over vijf kwam het tot een ernstige aanrijding tussen de motorrijder en een personenbusje. De motorrijder kwam uit de richting van Epe en het personenbusje kwam uit de richting van Heerde. Ter hoogte van restaurant de Diamant wilde de bestuurder van het personenbusje links afslaan het parkeerterrein op naast het restaurant. Daarbij zag de bestuurder de motorrijder vermoedelijk over het hoofd, waardoor de motorrijder vol in de zijkant van het voertuig botste.

De motorrijder raakte bij de aanrijding zwaargewond en is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De Mobiel Medisch Team vanaf vliegbasis Volkel was ook opgeroepen, maar kon vermoedelijk vanwege slecht zicht niet vliegen en moest grondgebonden over de weg naar het ongeval toe. Zij zijn niet meer ter plaatse geweest.

Vanwege de hulpverlening en het sporenonderzoek door de Verkeers Ongevallen Analyse dienst (VOA) van de politie is de Heerderweg tussen Epe en Heerde een groot deel van de avond afgesloten geweest. Pas rond kwart voor negen kon de weg weer vrijgegeven worden voor het verkeer. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de motor geborgen, de politie heeft de motor voor onderzoek in beslag genomen. Bergingsbedrijf Wolves heeft het personenbusje geborgen.


Locatie Reageren 4.420x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Epe:

Gewonde bij kopstaart aanrijding N795 Soerelseweg Epe
Twee zwaargewonden bij ernstig ongeval op de A50 bij Epe: snelweg uren dicht
Auto botst tegen boom op de Koekenbergweg bij Epe
Het weer in Wezep
Bewolkt 3,8°C
ZZW 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
Nieuws: Opnieuw poging brandstichting auto in Zwolle - https://t.co/L7XZDVf1l1 (foto's) https://t.co/NVDH60zxat
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:59
Nieuws: Twee gewonden bij forse aanrijding N795 Eperweg Nunspeet - https://t.co/8l28aYxlXY (foto's & video) https://t.co/nJCSTqLVyA
Vrijdag 24 januari 2020 - 09:37
Twee gewonden bij een forse aanrijding tussen een personenauto en een bedrijfsbus op de kruising van de Eperweg met de afrit van de A28 bij Nunspeet. https://t.co/VkbCNAkHre
Vrijdag 24 januari 2020 - 07:58
@arjenfiks Ja, dat gevoel had ik ook al. Hoog viva-forum gehalte ???? hehe
Donderdag 23 januari 2020 - 21:27
Gelukkig enkel wat anonieme reaguursels op Dumpert. Het is weer makkelijk oordelen vanaf de zolderkamer. Ondertussen is het wel een van de best bekeken video’s bij mij sinds 2011. Men kijkt het dus kennelijk wel graag. Oh de ironie. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:23
Ah, prachtig. Een video uit 2011 met gladheidsperikelen in Wezep is weer opgedoken op Dumpert. Iedereen over de zeik daar. Want ‘wij deden niks’. Koekoek. We stonden te waarschuwen, hadden de politie gebeld en gaan niet ons eigen leven in gevaar brengen. ????
Donderdag 23 januari 2020 - 19:22
RT @Insp_Jacco Mooie dag geweest, met fotograaf @Stefanuzz op pad geweest voor een item over #koperdiefstal. Inmiddels gaat zonnetje onder. Auto wegbrengen en door naar huis. #werkenbijprorail #prorail https://t.co/dhEqax9xBn
Donderdag 23 januari 2020 - 16:48
Heeft iemand in de binnenstad van Hattem toevallig iets van activiteiten van de politie gezien? Ik hoor het graag tips zijn welkom!?
Donderdag 23 januari 2020 - 12:25
@MartijnFSnl Ik heb beide video’s van die Canadees eens zitten bekijken. Het bevestigd eigenlijk op allerlei vlakken de onzin die soms verkocht wordt hier in NL in de media over snelheid/oorzaak ongevallen. Gelijk ook even goed opgeslagen.
Donderdag 23 januari 2020 - 00:18