Nieuwsarchief

Auto belandt tussen de bomen op de A28 tussen 't Harde en Wezep

Een 92-jarige automobilist is woensdagmiddag met zijn voertuig tussen de bomen belandt op de A28 tussen 't Harde en Wezep. De hulpdiensten kregen rond tien over half twee de melding binnen dat een auto in de middenberm terecht was gekomen. In beide rijrichtingen waren automobilisten op de vluchtstrook gestopt om eerste hulp te verlenen in afwachting van de hulpdiensten. De hoogbejaarde bestuurder van de auto is mogelijk tijdens het rijden onwel geworden, waarna de auto in de middenberm tegen diverse bomen botste en tot stilstand kwam. De man is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

De inzet van de hulpdiensten vond eerst plaats op de rijbaan richting Zwolle. Omdat de berging van het voertuig bemoeilijk werd door de vele bomen in de middenberm werd besloten om de bergingsactie uit te gaan voeren op de rijbaan richting Amersfoort. De bergingsvoertuigen keerden vervolgens bij Wezep en zijn nadat de vereiste veiligheidsmaatregelen genomen zijn op de rijbaan richting Amersfoort begonnen met de berging. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de auto met een kraan over de vangrail uit de middenberm gehaald. Vanwege de bergingsactie ontstond er een korte file met een vertraging van ongeveer 10 tot 15 minuten.


Locatie Reageren 1.890x


Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Automobilist botst tegen lantaarnpaal op de Stationsweg in Wezep
Politie zoekt automobilist die verkeersregelaar opzettelijk aanreed N308 Zuiderzeestraatweg Wezep
Foto's wegwerkzaamheden N308 Zuiderzeestraatweg Wezep - Oldebroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 22,8°C
N 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@RenevanHaaften @JulienOtten98 Het leek wel een Duitse kolonie, voertaal was bijna Duits... overal om je heen.
Zaterdag 08 augustus 2020 - 00:35
Afgelopen middag was het gezellig druk in Zandvoort. Met de vouwfiets vanaf Kraantje Lek door de duinen naar de badplaats gefietst, daar even gekeken op het station. Druk, maar te doen. Eerste foto met telezoom gemaakt. Verder hele lange files, politie noodgedwongen over fietspad https://t.co/JxBu5SkIDA
Zaterdag 08 augustus 2020 - 00:14
@JulienOtten98 Hehe, dat levert dus dit beeld op op Zandvoort… Uiteraard heb ik deze foto wel met telezoom gemaakt dus de mensen zijn daardoor meer op elkaar gepakt dan in werkelijkheid. https://t.co/mYxPDJwcn0
Vrijdag 07 augustus 2020 - 23:55
RT @POL_Gelderland UPDATE: vanmiddag is op het politiebureau een 77jr. man uit Epe verhoord als verdachte van het ongeval. Dankzij tips van getuigen is het voertuig en de bestuurder getraceerd. Ook met het slachtoffer/aangever is vandaag nog gesproken. Hiermee wordt de berichtgeving afgerond. ^JA https://t.co/XL2hzKd1Gh
Vrijdag 07 augustus 2020 - 17:12
@JulienOtten98 Prima te doen, druk in de trein maar de Sprinter van net zat niet vol. De VIRM die net aankwam zat wel voller.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 12:09
@frans_welkamp Bij het CBR, met zo’n examinator.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 11:23
RT @adrm1984 @pieter_baas @Stefanuzz Seinen om aan te geven dat je wil inhalen mag conform het Verdrag van Wenen, dat geratificeerd is door Nederland. Daar kun je van vinden wat je wilt, maar het is toegestaan. Onnodig links rijden echter niet.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 10:03