Nieuwsarchief

Ambulance en auto botsen tijdens spoedrit in Oldebroek

Een ambulance die onderweg was naar een reanimatie in Oldebroek is dinsdagochtend betrokken geraakt bij een aanrijding op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. De ambulance was als tweede ambulance opgeroepen voor een reanimatie. Op minder dan 100 meter van de bestemming raakte de ambulance betrokken bij een aanrijding. Een bestuurster van een blauwe personenauto ging op de Zuiderzeestraatweg stilstaan omdat ze bij haar woning linksaf wilde slaan het erf op. Ze stond te wachten voor tegemoetkomend verkeer. De achteropkomende ambulance die met spoed reed wilde links langs de auto rijden. Op het moment dat de ambulance er langs wilde, draaide de bestuurster van de personenauto naar links. Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing. De ambulance botste links van de weg tegen een lantaarnpaal. De blauwe personenauto kwam rechts van de weg tot stilstand.

Bij het ongeval vielen geen gewonden, zowel de bestuurster van de auto als de bemanning van de ambulance bleven ongedeerd. De aanrijding heeft geen gevolgen gehad voor het verloop van de reanimatie iets verderop. De ambulance die betrokken raakte bij de aanrijding was als tweede ambulance opgeroepen vanuit Zwolle. De eerste ambulance kwam vanaf de post in Elburg. Ook waren er politie en First Responders van de brandweer ter plaatse. De patiënt is zonder spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. De weginspecteur van de Provincie Gelderland heeft de kapotte lantaarnpaal voor zijn rekening genomen.
Locatie Reageren 3.407x


100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Brandweer verwijdert omgevallen boom van fietspad Bovendwarsweg Oldebroek
Woning na 2 dagen alweer onbewoonbaar door brand in meterkast Rustenburgsweg Oldebroek
Auto raakt te water langs de Westerweg bij Oldebroek
Het weer in Wezep
Regen 3,7°C
ZW 4,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Nieuws: Gewonde bij ongeval auto tegen bomen A50 Hattem - https://t.co/Ese8QyryT2 (foto's) https://t.co/QAkKohEsvU
Woensdag 27 januari 2021 - 08:02
Oude tijden herleven. Hulde voor de maker! ???? https://t.co/eQeZ17ufBm
Woensdag 27 januari 2021 - 07:29
[Politie 05:20.56] Aanrijding Letsel Afrit A50 Re - Hattem 30 235,5 Hattem
Woensdag 27 januari 2021 - 05:21
@thejermaine @POL_Korpschef Gevalletje ‘in beslag genomen op straat en als trofee opgehangen’? Of het handig is, is een tweede.
Dinsdag 26 januari 2021 - 20:28
@LuciaHardonk First Responder, brandweer rukt standaard mee uit bij reanimaties.
Dinsdag 26 januari 2021 - 16:24
Sirenes Wezep betreft medische noodsituatie.
Dinsdag 26 januari 2021 - 16:20
RT @ProRail ‘We moeten CO2-uitstoot reduceren. Punt.’ Geïnspireerd door een sinaasappeltrein, besloot Herjon Conen van Zeeman om de winkels in Spanje per goederentrein te bevoorraden. Lees hier waarom dat bijzonder is >> https://t.co/EQBwaiPZaB https://t.co/VS7gmnFAe9
Dinsdag 26 januari 2021 - 10:02
RT @dvndm De primera van Maaike werd vannacht in den bosch kort en klein geslagen. De schade loopt in de tienduizenden euro's. 'dit is gewoon terreur' https://t.co/20VuPPrRFs
Dinsdag 26 januari 2021 - 09:47