Nieuwsarchief

Ambulance en auto botsen tijdens spoedrit in Oldebroek

Een ambulance die onderweg was naar een reanimatie in Oldebroek is dinsdagochtend betrokken geraakt bij een aanrijding op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. De ambulance was als tweede ambulance opgeroepen voor een reanimatie. Op minder dan 100 meter van de bestemming raakte de ambulance betrokken bij een aanrijding. Een bestuurster van een blauwe personenauto ging op de Zuiderzeestraatweg stilstaan omdat ze bij haar woning linksaf wilde slaan het erf op. Ze stond te wachten voor tegemoetkomend verkeer. De achteropkomende ambulance die met spoed reed wilde links langs de auto rijden. Op het moment dat de ambulance er langs wilde, draaide de bestuurster van de personenauto naar links. Beide voertuigen kwamen met elkaar in botsing. De ambulance botste links van de weg tegen een lantaarnpaal. De blauwe personenauto kwam rechts van de weg tot stilstand.

Bij het ongeval vielen geen gewonden, zowel de bestuurster van de auto als de bemanning van de ambulance bleven ongedeerd. De aanrijding heeft geen gevolgen gehad voor het verloop van de reanimatie iets verderop. De ambulance die betrokken raakte bij de aanrijding was als tweede ambulance opgeroepen vanuit Zwolle. De eerste ambulance kwam vanaf de post in Elburg. Ook waren er politie en First Responders van de brandweer ter plaatse. De patiënt is zonder spoed naar het ziekenhuis overgebracht.

Bergingsbedrijf Stouwdam is ter plaatse gekomen om beide voertuigen te bergen. De weginspecteur van de Provincie Gelderland heeft de kapotte lantaarnpaal voor zijn rekening genomen.
Locatie Reageren 2.335x


Het nieuws als eerste op je telefoon gepusht? Volg mij via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Derde waterleidinglekkage in week tijd Tulpstraat Oldebroek
Busje botst tegen boom op de Laanzichtsweg bij Oldebroek
Bestuurster 45km-auto gewond bij botsing met boom Ottenweg Oldebroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 11,3°C
WNW 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
@Stefanuzz
@Bezig_Bijtje81 Ja, dat zijn zogenaamde ‘RAIN’ (Rijdende Afzetting In de Nacht) — zie: https://t.co/rA6PoBR9Bp
Maandag 06 april 2020 - 13:10
@Bezig_Bijtje81 Met zo’n verticaal uitschuifbaar ding? Ik heb ‘m in Nederland nog nooit voorbij zien komen. Maar ik ben benieuwd!
Maandag 06 april 2020 - 13:07
Aardig snufje uit België… wanneer gaan we dit in Nederland op de snelwegen zien? https://t.co/X75PGYthzD
Maandag 06 april 2020 - 13:03
Luchtalarm Wezep check! @VNOGregio
Maandag 06 april 2020 - 12:01
RT @POL_Overijssel Uit onderzoek is gebleken dat er geen sprake is van een misdrijf. Het onderzoek naar de identiteit van de overleden persoon loopt nog^JR https://t.co/CjDgjbn4Kj
Maandag 06 april 2020 - 10:43
@Flitsmeister @radio10nl Voor de app is het niet heel storend, de hele ochtend en deel van de middag onnodige verkeersinformatie betekent minder tijd voor zonnige muziek ??????
Maandag 06 april 2020 - 10:08
Melding schietpartij Zwolle is loos alarm, volgens de politie liep er iemand over een auto heen wat een geluid produceerde dat overeen leek te komen met schoten. Zodoende melding schietpartij. Een verdachte zat geboeid op de stoep maar werd net weer ontdaan van handboeien. https://t.co/is2FUStBol
Maandag 06 april 2020 - 06:23
[Politie 19:12.38] Aanrijding Letsel A28 Re 87,1 Hattem
Zondag 05 april 2020 - 19:12
Met een maximumtemperatuur van 20,3°C op mijn weerstation in Wezep is het voor hier de eerste warme dag van het jaar (Temp meer dan 20°C). De natuur ‘ontploft’ momenteel door deze warmte, mooi om te zien. ?? Zie: https://t.co/AdKoDA7TIl https://t.co/NKpbpz5zlq
Zondag 05 april 2020 - 17:01
@Blokkiej84 En dat met dit weer ????
Zondag 05 april 2020 - 16:56