Nieuwsarchief

Opnieuw autobrand in Epe, politie gaat uit van brandstichting

Opnieuw heeft er een auto in brand gestaan in Epe. Dinsdagavond rond tien over elf werd de brandweer van Epe gealarmeerd voor een autobrand op de Glazenmaker in Epe. Buurtbewoners zagen een of meerdere verdachte personen lopen en kort daarop was er sprake van een felle autobrand. Bij aankomst van de brandweer stond de voorkant van de auto volledig in brand. De brandweer had de brand snel onder controle en omdat er geen omliggende voertuigen en objecten stonden was er verder geen gevaar voor de omgeving.

De politie liet weten rekening te houden met brandstichting. De auto zou al de hele dag op de parkeerplaats hebben gestaan en is in de avonduren niet gebruikt. De politie gaat woensdag overdag buurtonderzoek doen. Ook zal de auto onderzocht worden op mogelijke sporen. Buurtbewoners die iets verdachts gezien hebben en nog geen getuigenverklaring hebben afgestaan aan de politie kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Afgelopen zaterdagavond was er ook al een autobrand in Epe. Toen brandde er op de Haaksweide een auto die geparkeerd stond op een oprit van een woning uit. Daar hield de politie ook al rekening met brandstichting. Enkele jaren geleden werd Epe eveneens geteisterd door een pyromaan. In de maand oktober van 2017 waren er ook een reeks branden waarbij als triest dieptepunt een blok huizen afbrandde.
Locatie Reageren 952x


Al meer dan 75 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Epe:

Opnieuw meerdere auto's in brand gestoken in Epe
Auto brandt uit op oprit van woning in Epe, bewoners niet thuis
Onrustige avond in Epe wordt weer gevolgd door autobrand
Het weer in Wezep
Bewolkt 9,2°C
N 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 75 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
RT @VolkerRail Wij werken aan verschillende projecten door het hele land. Sinds kort hangen onze nieuwe bouwhekdoeken op de bouwlocaties. Heb jij ze al gezien? #teamvolkerrail #maakmorgenmogelijk #vernieuwen https://t.co/5OnV8bmsXs
Maandag 21 september 2020 - 08:00
@HetStadsatelier Goed gezien, inderdaad bij @FruittuinVrbeek! Mooie locatie!
Zondag 20 september 2020 - 22:12
Nieuws: Zes Koninklijke onderscheidingen bij korpsavond brandweer Oldebroek - https://t.co/RgvaeJRZ6R (foto's) https://t.co/fdpMtn0kHa
Zondag 20 september 2020 - 21:02
[Politie 12:52.17] Aanrijding Letsel Elburgerweg Vaassen
Zondag 20 september 2020 - 12:52
RT @OvDRail_Jeroen Vanwege een aanrijding te Wezep is het treinverkeer daar gestaakt. Collega Philippe heeft de regie. Gestrande reizigers vervolgen op dit moment hun reis. @ICB_ProRail is ter plaatse om overheidshulpdiensten te assisteren. #ProRail #incidentenbestrijding #incidentenbestrijders https://t.co/pXrIP9CnYD
Zondag 20 september 2020 - 00:40
Overweg Stationsweg Wezep is afgesloten vanwege een aanrijding op het spoor. Locatie is verder nog onbekend, hulpdiensten zijn aan het zoeken.
Zaterdag 19 september 2020 - 23:27
[Traumahelikopter 23:16.51] A1 (MMT Inzet, amheli regio 06) 13991 Rit 82873 Wezep Ow Stationsweg 78.79
Zaterdag 19 september 2020 - 23:16