Nieuwsarchief

Auto gelanceerd over geleiderail en eindigt in sloot A28 Wezep

Een automobilist heeft vanmiddag rond half zes enorm veel geluk gehad bij een ongeval op de A28 bij Wezep. De bestuurder kwam uit de richting van Zwolle en raakte net na het viaduct van de Voskuilerdijk van de weg. De bestuurder was door vermoeidheid in slaap gevallen achter het stuur en is in een rechte lijn naar het beginpunt van de geleiderail gereden. Daar reed de auto overheen, waarna deze gelanceerd werd. De auto sloeg over de kop, kwam met de voorruit in de zijkant van de sloot terecht en kwam uiteindelijk weer rechtop te staan. Wonderbaarlijk genoeg hield de bestuurder geen verwondingen over aan het ongeval, ondanks dat in de auto geen enkele airbag geactiveerd was.

Vanwege het ongeval werd de rechterrijstrook enige tijd afgesloten. De brandweer van Zwolle was samen met de ambulance en politie opgeroepen, maar omdat er geen sprake was van letsel konden de brandweer en ambulance vrij snel weer retour. De politie nam - wat standaard is na een ongeval - nog een blaas- en drugstest af maar de bestuurder heeft niet onder invloed gereden. De berger van bergingsbedrijf Stouwdam kwam het ongeval toevallig tegen en was dan ook al direct na het ongeval ter plaatse, nog voordat de hulpdiensten gealarmeerd waren. De berger heeft de auto uiteindelijk via de parallelweg naast de snelweg geborgen.
Locatie Reageren 3.950x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto 'met pech' vliegt in brand op parkeerplaats tankstation 't Loo A28 bij Wezep
Laatste puntjes op de 'i': nieuwe aansluiting A28 Wezep - Hattemerbroek vanaf nacht vrijdag op zaterdag open
Kleine brand in vuilniswagen Ruitersveldweg Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 15,4°C
ZZW 20,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier