Nieuwsarchief

Auto gelanceerd over geleiderail en eindigt in sloot A28 Wezep

Een automobilist heeft vanmiddag rond half zes enorm veel geluk gehad bij een ongeval op de A28 bij Wezep. De bestuurder kwam uit de richting van Zwolle en raakte net na het viaduct van de Voskuilerdijk van de weg. De bestuurder was door vermoeidheid in slaap gevallen achter het stuur en is in een rechte lijn naar het beginpunt van de geleiderail gereden. Daar reed de auto overheen, waarna deze gelanceerd werd. De auto sloeg over de kop, kwam met de voorruit in de zijkant van de sloot terecht en kwam uiteindelijk weer rechtop te staan. Wonderbaarlijk genoeg hield de bestuurder geen verwondingen over aan het ongeval, ondanks dat in de auto geen enkele airbag geactiveerd was.

Vanwege het ongeval werd de rechterrijstrook enige tijd afgesloten. De brandweer van Zwolle was samen met de ambulance en politie opgeroepen, maar omdat er geen sprake was van letsel konden de brandweer en ambulance vrij snel weer retour. De politie nam - wat standaard is na een ongeval - nog een blaas- en drugstest af maar de bestuurder heeft niet onder invloed gereden. De berger van bergingsbedrijf Stouwdam kwam het ongeval toevallig tegen en was dan ook al direct na het ongeval ter plaatse, nog voordat de hulpdiensten gealarmeerd waren. De berger heeft de auto uiteindelijk via de parallelweg naast de snelweg geborgen.
Locatie Reageren 2.234x


Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Fietsster gewond bij ongeval Zuiderzeestraatweg Wezep
Achtervolging vanuit Wezep eindigt bij Oldebroek, verdachte aangehouden in Oosterwolde Gld
Steekpartij met vijf gewonden in Wezep, 34-jarige man uit Hattem aangehouden
Het weer in Wezep
Bewolkt 9,1°C
N 9,7km/h
0,6mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Kort daarop een melding van een woningoverval in Zwolle. De politie heeft een klein PD gemaakt bij een woning aan de Obrechtstraat. Men lijkt in afwachting van de Forensische Opsporing. Wat er precies voorgevallen is, is mij nog niet bekend.
Woensdag 28 oktober 2020 - 01:34
De eigenaar van het perceel heeft overduidelijk geen toestemming gegeven voor de foto’s omdat het eigen terrein betreft. Op basis van de Kadastrale Kaart moet ik hem daarin gelijk geven denk ik. Gezien mijn eigen veiligheid ook wat waard is dus verder geen foto’s online.
Woensdag 28 oktober 2020 - 01:31
Op een perceel aan de Bovenheigraaf vlak langs de A28 bij Wezep is rond middernacht een auto uitgebrand. Het voertuig stond volledig in brand. De brandweer had de brand snel geblust. Oorzaak van de brand is mij niet bekend.
Woensdag 28 oktober 2020 - 01:29
[Brandweer 00:12.32] P 1 BON-11 BR wegvervoer Bovenheigraaf Wezep 066741
Woensdag 28 oktober 2020 - 00:12
[Politie 08:06.44] Aanrijding Letsel N308 - Zuiderzeestraatweg Oldebroek
Dinsdag 27 oktober 2020 - 08:07
Nieuws: Kopstaart botsing bij werkzaamheden op de A28 bij Hattem - https://t.co/GPO9GCF15M (foto's) https://t.co/6nVVh0io02
Dinsdag 27 oktober 2020 - 01:33
@Ruuddewit1973 Nee alleen de linkerrijstrook dicht.
Dinsdag 27 oktober 2020 - 01:08
[Politie 00:03.10] Aanrijding Letsel A28 Re 85,7 Hattem
Dinsdag 27 oktober 2020 - 00:03
Nieuws: Automobilist mist bocht en rijdt lantaarnpaal omver Voltastraat Zwolle - https://t.co/9ZRxyGxeKI (foto's) https://t.co/CV25AkmjiC
Maandag 26 oktober 2020 - 23:04