Brand verwoest woning Zijmarseweg Veessen

Een woning aan de Zijmarseweg in het buitengebied bij Veessen is vrijdagochtend door een brand verwoest. De brandweer kreeg rond half elf de melding binnen van de brand en er werd vrijwel direct opgeschaald naar middelbrand, omdat bleek dat de brand al uitslaand was. Ter plaatse aangekomen heeft de brandweer de brand weten te blussen met een binnenaanval. Desondanks was de woning al verwoest door de brand. De bovenverdieping leek van buitenaf volledig verwoest door de brand, de begane grond leek nog in tact maar zal ongetwijfeld door rook- en waterschade ook onbewoonbaar zijn. Twee bewoners zijn door ambulancepersoneel nagekeken vanwege rookinhalatie. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Meer recent nieuws uit Veessen:

Man komt onder shovel op boerenerf De Stege Veessen
Motorrijder gewond na val van dijk op de IJsseldijk bij Veessen
Schuur met oldtimers uitgebrand Kerkstraat Veessen
N 1,4km/h
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

@RenevanHaaften @JulienOtten98 Het leek wel een Duitse kolonie, voertaal was bijna Duits... overal om je heen.
Zaterdag 08 augustus 2020 - 00:35
Afgelopen middag was het gezellig druk in Zandvoort. Met de vouwfiets vanaf Kraantje Lek door de duinen naar de badplaats gefietst, daar even gekeken op het station. Druk, maar te doen. Eerste foto met telezoom gemaakt. Verder hele lange files, politie noodgedwongen over fietspad https://t.co/JxBu5SkIDA
Zaterdag 08 augustus 2020 - 00:14
@JulienOtten98 Hehe, dat levert dus dit beeld op op Zandvoort… Uiteraard heb ik deze foto wel met telezoom gemaakt dus de mensen zijn daardoor meer op elkaar gepakt dan in werkelijkheid. https://t.co/mYxPDJwcn0
Vrijdag 07 augustus 2020 - 23:55
RT @POL_Gelderland UPDATE: vanmiddag is op het politiebureau een 77jr. man uit Epe verhoord als verdachte van het ongeval. Dankzij tips van getuigen is het voertuig en de bestuurder getraceerd. Ook met het slachtoffer/aangever is vandaag nog gesproken. Hiermee wordt de berichtgeving afgerond. ^JA https://t.co/XL2hzKd1Gh
Vrijdag 07 augustus 2020 - 17:12
@JulienOtten98 Prima te doen, druk in de trein maar de Sprinter van net zat niet vol. De VIRM die net aankwam zat wel voller.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 12:09
@frans_welkamp Bij het CBR, met zo’n examinator.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 11:23
RT @adrm1984 @pieter_baas @Stefanuzz Seinen om aan te geven dat je wil inhalen mag conform het Verdrag van Wenen, dat geratificeerd is door Nederland. Daar kun je van vinden wat je wilt, maar het is toegestaan. Onnodig links rijden echter niet.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 10:03