Dubbel ongeval op de A28 bij Wezep zorgt voor file

Een dubbel ongeval op de A28 bij Wezep heeft woensdagochtend voor vertraging gezorgd in de ochtendspits. Rond tien voor half acht schaarde een bedrijfsbus met aanhanger. Op de aanhanger stond ook nog eens een bedrijfsbus. Zowel de bedrijfsbus als de aanhanger met bedrijfsbus kantelden door het ongeval. In de chaos die ontstond botsten nog eens twee personenauto's op elkaar. Bij beide ongevallen vielen geen gewonden, maar er was wel schade. Bergingsbedrijf Stouwdam is in totaal met drie bergingsvoertuigen ter plaatse geweest. De eerste heeft de twee personenauto's van de kopstaart aanrijding geborgen plus een derde personenauto die daar met pech stond. De andere twee hebben de twee bedrijfsbussen en aanhanger geborgen. Rijkswaterstaat sloot de rechterrijstrook af. Er ontstond een korte file van zo'n 2 kilometer wat voor enige vertraging zorgde.

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto in de berm bij kopstaart aanrijding op de A28 tussen 't Harde en Wezep
Kettingsbotsing met zes voertuigen op de A28 bij Wezep: snelweg dicht