Nieuwsarchief

Dubbel ongeval op de A28 bij Wezep zorgt voor file

Een dubbel ongeval op de A28 bij Wezep heeft woensdagochtend voor vertraging gezorgd in de ochtendspits. Rond tien voor half acht schaarde een bedrijfsbus met aanhanger. Op de aanhanger stond ook nog eens een bedrijfsbus. Zowel de bedrijfsbus als de aanhanger met bedrijfsbus kantelden door het ongeval. In de chaos die ontstond botsten nog eens twee personenauto's op elkaar. Bij beide ongevallen vielen geen gewonden, maar er was wel schade. Bergingsbedrijf Stouwdam is in totaal met drie bergingsvoertuigen ter plaatse geweest. De eerste heeft de twee personenauto's van de kopstaart aanrijding geborgen plus een derde personenauto die daar met pech stond. De andere twee hebben de twee bedrijfsbussen en aanhanger geborgen. Rijkswaterstaat sloot de rechterrijstrook af. Er ontstond een korte file van zo'n 2 kilometer wat voor enige vertraging zorgde.


Locatie Reageren 2.819x


Al ruim 40 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Automobilist botst tegen lantaarnpaal op de Stationsweg in Wezep
Politie zoekt automobilist die verkeersregelaar opzettelijk aanreed N308 Zuiderzeestraatweg Wezep
Foto's wegwerkzaamheden N308 Zuiderzeestraatweg Wezep - Oldebroek
Het weer in Wezep
21,1°C
O 6,5km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 40 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@BramvantVeen Gaaf hoor! Van je passie je werk kunnen maken, top!
Maandag 10 augustus 2020 - 21:18
@Martintencaat @KamperNieuws @Amivedi Hè? Verbazingwekkend ???? Ik heb vannacht 79 foto’s geupload en niks verwijderd vandaag... Dat ik vaak meer foto’s maak dan dat ik plaats is geen geheim, niet alles is geschikt voor internet, maar er is vandaag zeker geen censuur geweest. Bijzondere observatie dan... ????
Maandag 10 augustus 2020 - 20:09
@JanVenekamp @rijnhoutb @eelcogrooters Wat weet jij over de oorzaak wat ik nog niet weet?
Maandag 10 augustus 2020 - 12:21
@jmwestenbrink @Rijkswaterstaat Wat los je daar mee op denk je? De meeste ongevallen worden niet veroorzaakt door snelheid.
Maandag 10 augustus 2020 - 12:15
@martinp1986 @EdzoV @leen_today @Rijkswaterstaat Klopt hoor, ook met 2 rijstroken en betonnen middengeleider kan het nog goed mis gaan door niet-drukte gerelateerde oorzaken: https://t.co/qaBT8ASvG1 Dus 2x2 geeft absoluut geen garanties, maar het zal een stuk minder voorkomen hoop ik.
Maandag 10 augustus 2020 - 11:50
@keesvk99 Dank je! Kwam zomaar uit de lucht vallen die foto. ????
Maandag 10 augustus 2020 - 11:47
@koolhydraadje Maar daarmee voorkom je geen klapband, onwel wording of andere externe oorzaak van een ongeval. En hoe hoger de intensiteit van een weg, hoe groter de kans is dat zoiets eens per jaar gebeurd. Nu al standaard 1x per jaar minimaal ernstig dodelijk ongeval.
Maandag 10 augustus 2020 - 11:32
@Rijkswaterstaat Dat snap ik, de communicatie zoals jullie het doen is correct, maar in de tweets valt een belangrijk woord weg: ‘gedeeltelijk’. En dat is in deze discussie zeer zeker van belang.
Maandag 10 augustus 2020 - 11:25
@Poebie2404 Mijn eerste Peugeot 307 uit 2002 had het in ieder geval wel. ????
Maandag 10 augustus 2020 - 11:07
@Poebie2404 Ja dat laatste vind ik soms ook wel eens ‘schrikken’, maar daar stel ik mij tegenwoordig al op in. Gewoon altijd met verlichting rijden. :-) En die veiligheidsfunctie van de alarmlichten zit er al enige tijd in… denk al wel 10 of 15 jaar. Gebeurt ook bij erg hard remmen b.v.
Maandag 10 augustus 2020 - 11:04