Arrestatieteam politie houdt man (34) aan in woning Hattemerbroek

Het arrestatieteam van de politie heeft zaterdagavond een instap gedaan in een woning aan de Verlengde Kerkweg in Hattemerbroek. Vanaf een uur of half negen / negen uur heeft de politie op diverse locaties in en rond Hattemerbroek posities ingenomen. De politie hield een woning aan de Verlengde Kerkweg in de gaten. Daar hield zich een 34-jarige man op die door de politie aangehouden moest worden. Het arrestatieteam kwam rond vijf over half elf in actie. De verdachte kon in of nabij de woning aangehouden worden door het arrestatieteam, waarna de verdachte overgebracht is naar het politiebureau.

Update zondag 15.00u: De politie laat in het persbericht weten dat de man zaterdagmiddag betrokken zou zijn geweest bij een bedreiging met een mogelijk vuurwapen. De man was al vertrokken toen de agenten ter plaatse kwamen na meldingen. Omdat de man een bekende van de politie was, werd er direct een signalering uitgedaan naar andere eenheden.

Aan het begin van de zaterdagavond dook de man op in Kamperveen. Daar viel de man ambulancemedewerkers lastig. Het agressieve gedrag van de man was voor de medewerkers aanleiding om de politie te alarmeren. Wederom was de man al gevlogen voordat de politie er was. De medewerkers van de ambulance hebben aangifte gedaan van vernielingen in de ambulance.

Tijdens de aanhouding van de man in een woning aan de Verlengde Kerkweg probeerde de man nog te vluchten, maar het arrestatieteam kon de man alsnog aanhouden. Uiteindelijk is er geen vuurwapen meer aangetroffen bij de man. De man zit voorlopig vast.

Reageren 11.032x

In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Automobilist verlaat plaats ongeval op de A28 bij Hattemerbroek
Auto's botsen op kruising Duurzaamheidstraat - Middeldijk Hattemerbroek
Een vergelijking tussen de oude oranje en nieuwe witte wegverlichting op de A50 en A28
ZZW 4,7km/h

@arnovanelst Blikseminslag omgeving IJsselvliedt / Zuiderzeestraatweg / Kamperstraatweg, die omgeving. Dat was een flinke bliksem.
Donderdag 30 juni 2022 - 20:45
@TheaWeerdt Gaat weer droogte tegen, dus juist mooi!
Donderdag 30 juni 2022 - 20:28
RT @landmacht @muntverzamelaar In het gebied tussen Meppel, Assen, Opende en Grou wordt deze week geoefend met deze lichte pantservoertuigen (Fennek).
Donderdag 30 juni 2022 - 20:13
@Ruuddewit1973 Mwah, gewoon stukje waarheidsvinding. Als ze er wel hadden gestaan had ik het ook gewoon getweet met de tekst: ‘het klopt inderdaad!’. Verder langs de Reesweg niks te zien. Op de snelweg een vrachtwagen met pech, daardoor snelheidsverlaging.
Donderdag 30 juni 2022 - 19:16
@wishmaster_nl @waarisdechauff1 @gjcats Dat betrof geen ongeval bleek naderhand toen meer informatie naar buiten kwam.
Donderdag 30 juni 2022 - 18:39
RT @De_Stentor Scholier (14) uit Kampen overlijdt op terugweg van sportdag, klasgenootje kruipt door oog van de naald https://t.co/KxKk3D8vOt
Donderdag 30 juni 2022 - 14:19
Nieuws update: Fietsende scholier (14) uit Kampen door automobilist van achteren aangereden en overleden bij tragisch ongeval Kamperstraatweg Kamperveen - https://t.co/nLjoiDyA2R (foto's + video) https://t.co/DVVJuncEMj
Donderdag 30 juni 2022 - 11:54
@MartynBrands @djidee Je bedoelt dan dat iemand die even naar het ziekenhuis moet in het hoge noorden maar vanwege wegbezuinigd OV al gauw 40km aflegt en dus meer aftikt dan iemand die in de Randstad met de fiets er zo is? Zo had ik er nog eens naar gekeken.
Donderdag 30 juni 2022 - 10:02