Arrestatieteam politie houdt man (34) aan in woning Hattemerbroek

Het arrestatieteam van de politie heeft zaterdagavond een instap gedaan in een woning aan de Verlengde Kerkweg in Hattemerbroek. Vanaf een uur of half negen / negen uur heeft de politie op diverse locaties in en rond Hattemerbroek posities ingenomen. De politie hield een woning aan de Verlengde Kerkweg in de gaten. Daar hield zich een 34-jarige man op die door de politie aangehouden moest worden. Het arrestatieteam kwam rond vijf over half elf in actie. De verdachte kon in of nabij de woning aangehouden worden door het arrestatieteam, waarna de verdachte overgebracht is naar het politiebureau.

Update zondag 15.00u: De politie laat in het persbericht weten dat de man zaterdagmiddag betrokken zou zijn geweest bij een bedreiging met een mogelijk vuurwapen. De man was al vertrokken toen de agenten ter plaatse kwamen na meldingen. Omdat de man een bekende van de politie was, werd er direct een signalering uitgedaan naar andere eenheden.

Aan het begin van de zaterdagavond dook de man op in Kamperveen. Daar viel de man ambulancemedewerkers lastig. Het agressieve gedrag van de man was voor de medewerkers aanleiding om de politie te alarmeren. Wederom was de man al gevlogen voordat de politie er was. De medewerkers van de ambulance hebben aangifte gedaan van vernielingen in de ambulance.

Tijdens de aanhouding van de man in een woning aan de Verlengde Kerkweg probeerde de man nog te vluchten, maar het arrestatieteam kon de man alsnog aanhouden. Uiteindelijk is er geen vuurwapen meer aangetroffen bij de man. De man zit voorlopig vast.

Reageren 8.132x

Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Dubbel ongeval op de A28 bij Wezep zorgt voor file
Flinke schade bij ongeval Vogelzang Veldweg Hattemerbroek
Twee aanrijdingen kort na elkaar op de A28 bij knooppunt Hattemerbroek
Zonnig 30,2°C
N 0,0km/h
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

@RenevanHaaften @JulienOtten98 Het leek wel een Duitse kolonie, voertaal was bijna Duits... overal om je heen.
Zaterdag 08 augustus 2020 - 00:35
Afgelopen middag was het gezellig druk in Zandvoort. Met de vouwfiets vanaf Kraantje Lek door de duinen naar de badplaats gefietst, daar even gekeken op het station. Druk, maar te doen. Eerste foto met telezoom gemaakt. Verder hele lange files, politie noodgedwongen over fietspad https://t.co/JxBu5SkIDA
Zaterdag 08 augustus 2020 - 00:14
@JulienOtten98 Hehe, dat levert dus dit beeld op op Zandvoort… Uiteraard heb ik deze foto wel met telezoom gemaakt dus de mensen zijn daardoor meer op elkaar gepakt dan in werkelijkheid. https://t.co/mYxPDJwcn0
Vrijdag 07 augustus 2020 - 23:55
RT @POL_Gelderland UPDATE: vanmiddag is op het politiebureau een 77jr. man uit Epe verhoord als verdachte van het ongeval. Dankzij tips van getuigen is het voertuig en de bestuurder getraceerd. Ook met het slachtoffer/aangever is vandaag nog gesproken. Hiermee wordt de berichtgeving afgerond. ^JA https://t.co/XL2hzKd1Gh
Vrijdag 07 augustus 2020 - 17:12
@JulienOtten98 Prima te doen, druk in de trein maar de Sprinter van net zat niet vol. De VIRM die net aankwam zat wel voller.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 12:09
@frans_welkamp Bij het CBR, met zo’n examinator.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 11:23
RT @adrm1984 @pieter_baas @Stefanuzz Seinen om aan te geven dat je wil inhalen mag conform het Verdrag van Wenen, dat geratificeerd is door Nederland. Daar kun je van vinden wat je wilt, maar het is toegestaan. Onnodig links rijden echter niet.
Vrijdag 07 augustus 2020 - 10:03