Nieuwsarchief

Arrestatieteam politie houdt man (34) aan in woning Hattemerbroek

Het arrestatieteam van de politie heeft zaterdagavond een instap gedaan in een woning aan de Verlengde Kerkweg in Hattemerbroek. Vanaf een uur of half negen / negen uur heeft de politie op diverse locaties in en rond Hattemerbroek posities ingenomen. De politie hield een woning aan de Verlengde Kerkweg in de gaten. Daar hield zich een 34-jarige man op die door de politie aangehouden moest worden. Het arrestatieteam kwam rond vijf over half elf in actie. De verdachte kon in of nabij de woning aangehouden worden door het arrestatieteam, waarna de verdachte overgebracht is naar het politiebureau.

Update zondag 15.00u: De politie laat in het persbericht weten dat de man zaterdagmiddag betrokken zou zijn geweest bij een bedreiging met een mogelijk vuurwapen. De man was al vertrokken toen de agenten ter plaatse kwamen na meldingen. Omdat de man een bekende van de politie was, werd er direct een signalering uitgedaan naar andere eenheden.

Aan het begin van de zaterdagavond dook de man op in Kamperveen. Daar viel de man ambulancemedewerkers lastig. Het agressieve gedrag van de man was voor de medewerkers aanleiding om de politie te alarmeren. Wederom was de man al gevlogen voordat de politie er was. De medewerkers van de ambulance hebben aangifte gedaan van vernielingen in de ambulance.

Tijdens de aanhouding van de man in een woning aan de Verlengde Kerkweg probeerde de man nog te vluchten, maar het arrestatieteam kon de man alsnog aanhouden. Uiteindelijk is er geen vuurwapen meer aangetroffen bij de man. De man zit voorlopig vast.


Reageren 7.486x


Al ruim 30 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Hattemerbroek:

Dubbel ongeval op de A28 bij Wezep zorgt voor file
Flinke schade bij ongeval Vogelzang Veldweg Hattemerbroek
Twee aanrijdingen kort na elkaar op de A28 bij knooppunt Hattemerbroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 20,8°C
WNW 6,5km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
Al meer dan 30 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@WIS_Peter Ik zag er gisteren op tv ook twee die daar niet aan hadden gedacht. Eentje haalde de eindstreep wel jammer genoeg. ????
Maandag 03 augustus 2020 - 11:03
[Politie 00:28.49] Aanrijding Letsel Hellenbeekstraat Elburg
Maandag 03 augustus 2020 - 00:28
Nieuws: Foto's wegwerkzaamheden N308 Zuiderzeestraatweg Wezep - Oldebroek - https://t.co/Ov4vj3SMZP (foto's) https://t.co/ar8mfGK66V
Zondag 02 augustus 2020 - 21:35
Nieuws update: Man (34) dreigt met mogelijk vuurwapen in Hattem, belaagd ambulancepersoneel in Kamperveen en wordt door het arrestatieteam aangehouden in Hattemerbroek - https://t.co/i70gH5Z58T (foto's & video) https://t.co/LMAohAhf9T
Zondag 02 augustus 2020 - 15:00
@woutf Ook een vorm van Inbox Zero ????… #omdenken
Zondag 02 augustus 2020 - 14:12
Vanwege een technische storing bij @TransIP is mijn website momenteel even niet of slecht bereikbaar. Men is al hard aan het werk aan een oplossing. https://t.co/Sc46sLaoNQ
Zondag 02 augustus 2020 - 12:33
Nieuws: Arrestatieteam politie houdt verdachte aan in woning Hattemerbroek - https://t.co/ekcvPYe9wd (foto's & video) https://t.co/JR7UIwizL0
Zaterdag 01 augustus 2020 - 23:57
Het arrestatieteam van de politie heeft zojuist een instap gedaan in een woning aan de Verlengde Kerkweg in Hattemerbroek. Daarbij is een verdachte door het AT aangehouden en overgebracht naar het bureau. In en rond Hattemerbroek stond het vol met politie op de uitkijk.
Zaterdag 01 augustus 2020 - 23:00