Overval op tankstation aan de Europa-Allee in Kampen

De politie kreeg woensdagavond rond tien over elf 's avonds een melding binnen van een overval op een tankstation aan de Europa-Allee in Kampen. Bij de Esso zou volgens omstanders een gewapende overval plaats hebben gevonden met een of twee daders. De politie kon dit ter plaatse in de nacht van woensdag op donderdag nog niet bevestigen. Er kwam een speurhond ter plaatse om sporenonderzoek te doen. Een deel van het terrein rondom het tankstation en de Veneweg waren afgezet met linten. De hondengeleider ging met de speurhond op zoek naar sporen op het fietspad richting sportpark de Maten. Of er buit gemaakt is, is op het moment van schrijven van deze tekst nog niet duidelijk.

Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan! Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Meer recent nieuws uit Kampen:

Veel schade en korte wegafsluiting na ongeval op de N50 bij Kampen
Frontale aanrijding met twee auto's op de Flevoweg in Kampen
Politie onderzoekt explosie met tegen winkelruit geplakt gasflesje in Oudestraat in Kampen
ZZO 9,7km/h
Al meer dan 90 bezoekers hebben een donatie gedaan. Kan ik ook op jouw steun rekenen?

Ook nieuw met de nieuwe matrixborden op de A28 bij Zwolle: ( 100 ) op de borden. Geen idee of dit ook de bedoeling is, maar de rode rand deed het dus wel. #dashcam @RWSverkeersinfo https://t.co/JGquuq0LGa
Dinsdag 20 oktober 2020 - 00:49
Maar gelukkig reed hij niet te hard… ???? #nietvoorniX ‘Netjes voor de adreasstrips’ naar links. #kuch https://t.co/1EGYKvOtBo
Dinsdag 20 oktober 2020 - 00:47
Uurtje of 16.15u. Bijna klaar met je werkdag. En dan dit. Het was weer zo’n maandag. ???? @ Haren Gn https://t.co/PkTlJojH2y
Maandag 19 oktober 2020 - 22:40
@VNOGregio hebben jullie info over de middelbrand in Hattem?
Maandag 19 oktober 2020 - 14:49
Brandweer Hattem is opgeroepen voor een middelbrand bij een gebouw aan de Hessenweg in Hattem. Ook de hoogwerker is opgeroepen. Ik kan zelf die kant momenteel niet op. Mocht iemand meer weten, info is welkom!
Maandag 19 oktober 2020 - 14:21
[Brandweer 11:40.41] P 2 BON-11 Overig (Gas lekkage) (binnen) Prinses Irenelaan Wezep 066741
Maandag 19 oktober 2020 - 11:40
[Politie 07:58.16] Aanrijding Letsel Nieuweweg Hattem
Maandag 19 oktober 2020 - 07:58
[Traumahelikopter 11:46.52] A1 (mmt) (DIA) 13991 Rit 92393 Wapenveld Groteweg regio 06
Zondag 18 oktober 2020 - 11:47
@vandebeekgerrit Niet zelf, wel meegereden. Desondanks: waarom niet wat rustiger de kruising benaderen zodat veilig stoppen nog wel kan? Niet meer kunnen stoppen vanwege lading/remweg moet geen argument zijn.
Zaterdag 17 oktober 2020 - 00:17
[Politie 23:37.40] Aanrijding Letsel Nieuwe Zuidweg Kamperweg Heerde