Nieuwsarchief

Dode na conflict Boven Nieuwstraat Kampen, politie doet uitgebreid onderzoek

De politie is woensdagochtend een groot onderzoek gestart nadat een man overleed na een conflict op straat in de Boven Nieuwstraat in Kampen. De man werd uiteindelijk aangetroffen in een woning en werd daar door hulpverleners gereanimeerd. Dat mocht helaas niet meer baten, het slachtoffer was ter plaatse overleden. De politie is daarna begonnen met een uitgebreid onderzoek om te achterhalen wat er zich heeft afgespeeld. Naast het onderzoek op straat en in de woning werd er ook al buurtonderzoek gedaan door agenten. De Boven Nieuwstraat en diverse omliggende steegjes waren een groot deel van de dag afgesloten. Burgemeester Bort Koelewijn kwam woensdag kort na het middaguur ook op locatie om zich bij te laten praten door de politie. De burgemeester liet tegenover een verslaggever van de Stentor weten dat uit onderzoek duidelijk moet worden of er een relatie is tussen het schietincident in de Boven Nieuwstraat half september en het geweldsincident van vandaag.


Locatie Reageren 3.477x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Kampen:

Forse vertraging door ongeval op de N50 tussen knp. Hattemerbroek en Kampen Zuid
N50 bij Kampen voorzien van (tijdelijke) barriers
Werkzaamheden in beeld: N50 bij Kampen dit weekend dicht vanwege aanbrengen veiligheidsmaatregelen
Het weer in Wezep
Bewolkt 3,6°C
ZZO 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier