Vrachtwagen kantelt tijdens lossen van zand op de N340 Nieuwe Hessenweg bij Zwolle

In het werkvak van de N340 Nieuwe Hessenweg bij Zwolle is donderdagochtend rond zeven uur een vrachtwagen geladen met zand gekanteld. Het ongeval gebeurde tijdens het lossen van zand op het talud voor het viaduct over de spoorlijn Zwolle - Meppel die de N340 net buiten Zwolle kruist. De vrachtwagenchauffeur raakte bij het ongeval gewond en is door de brandweer uit zijn cabine bevrijdt. Voor zover bekend is de vrachtwagenchauffeur per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het ongeval gebeurde op het traject waar over enige tijd de nieuwe N340-verbinding komt te liggen tussen Zwolle en Dalfsen. Het is onderdeel van het project waarbij de aansluiting van de N340 met de A28 bij Zwolle wordt verbeterd.

Meer recent nieuws uit Ongeval:

Zware beknelling bij ernstig ongeval A50 Epe: bestuurder met zeer hoge snelheid van de weg, lachgascilinder in de auto
Auto in de berm bij kopstaart aanrijding op de A28 tussen 't Harde en Wezep
Scooterbestuurder zwaargewond bij ongeval Molenweg Heerde