Automobilist onwel en belandt tussen de bomen op de A50 bij Heerde-Zuid

Een automobilist is vrijdagochtend achter het stuur vermoedelijk onwel geworden en van de weg geraakt op de A50 bij Heerde-Zuid. De bestuurder reed over de rijbaan richting Apeldoorn en heeft vlak voor afslag Heerde-Zuid tegen de geleiderail gezeten. Op de afslag reed de bestuurder rechtdoor, schoot de berm in en belandde uiteindelijk tussen de bomen. Voorbijgangers hebben de man uit de auto gehaald en al snel werd er gestart met reanimeren. De hulpdiensten waaronder de brandweer van Heerde hebben de reanimatie overgenomen. De traumahelikopter uit Amsterdam is ook ter plaatse gekomen. De bestuurder is uiteindelijk na een succesvolle reanimatie per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De arts van het traumateam is ook met de ambulance meegegaan naar Zwolle. De afrit was enige tijd afgesloten voor het verkeer. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om de auto te bergen. Over de toestand van de man is op dit moment verder niks bekend.

Ten tijde van het incident op de A50 bij Heerde heeft er ook enige tijd een politiehelikopter boven Heerde gecirkeld. Dit was niet voor het ongeval op de A50. Waarom de politiehelikopter boven Heerde cirkelde is niet bekend. Nadat de politiehelikopter klaar was boven de bebouwde kom van Heerde heeft de bemanning van de politiehelikopter ook nog wat luchtfoto's gemaakt van het ongeval op de A50.

Meer recent nieuws uit Heerde:

Automobilist raakt te water Kanaaldijk - Plakkenweg Heerde
Fietser gewond op Jaagpad bij Heerde
Veel schade bij ongeval met vrachtwagens op de A50 bij Heerde
N 9,7km/h

@ghelsendoorn Ja want een onwelwording zou niet tot de mogelijkheden kunnen behoren? Zeker niet op hogere leeftijd?
Zaterdag 16 januari 2021 - 17:48
@hehoka @djplummos De verwachting van de weerbureau’s is 1-3cm, maar ik ga mee in je 1-3mm ????. Ik verwacht er weinig van.
Zaterdag 16 januari 2021 - 16:18
@djplummos Een poederlaagje sneeuw. Ik vermoed dat het niet heel spannend gaat zijn hier. Elders ook nog geen grote hoeveelheden. Verwachting is 1-3cm.
Zaterdag 16 januari 2021 - 15:52
@FotovandeBiezen Niet uit de lucht komen vallen van een vliegtuig?
Zaterdag 16 januari 2021 - 09:41
@FotovandeBiezen Niet uit de lucht komen vallen van een vliegtuig?
Zaterdag 16 januari 2021 - 09:41
@digihaas Hopen dat er nog andere mooie dingen op je pad komen. ???? Je kantoor ziet er in ieder geval weer top uit.
Vrijdag 15 januari 2021 - 19:26
@digihaas Zag ik nou vanochtend ‘jouw’ oude combi rijden op de A50 bij Heerde? Blijf het ontzettend jammer vinden voor je, ik had graag nog vele mooie ritjes willen zien op de video. https://t.co/PDfV7AARJv
Vrijdag 15 januari 2021 - 19:15
Nieuws: Automobilist gewond bij botsing tegen boom Kloosterweg Wapenveld - https://t.co/5WSJKwPQk8 (foto's) https://t.co/iDv5DwHq1s
Vrijdag 15 januari 2021 - 16:46
[Politie 14:44.04] Aanrijding Letsel Kloosterweg Wapenveld
Vrijdag 15 januari 2021 - 14:44
@treinreiziger @ZwitserslevenNL Hopelijk volgend jaar een herkansing?
Vrijdag 15 januari 2021 - 12:42