Nieuwsarchief

Bestuurder spoorloos na auto te water Cellebroederspoort Dronten

Om half vijf in de nacht van dinsdag op woensdag kwam er een persalarmering binnen van een auto te water aan de Andoorn in Kampen. Zoals wel vaker ben ik in de auto gestapt die kant op, maar op locatie trof ik niks aan. Zo'n drie kwartier voor de melding in Kampen was er een melding van een auto te water in Dronten. Op het industrieterrein aan de Cellebroederspoort was een auto in het water aangetroffen terwijl de bestuurder spoorloos was. Op basis van de persalarmering van Kampen bestaat het vermoeden dat de bestuurder uit Kampen afkomstig zou kunnen zijn. De aanwezige Officier van Dienst van de politie in Dronten wilde dit niet bevestigen. Wel wilde hij bevestigen dat er nog gezocht werd naar de bestuurder die door de politie niet bij het ongeval aangetroffen werd.

De zoekactie in Dronten werd uitgevoerd door duikers van de brandweer. Ook de traumahelikopter is nog enige tijd ter plaatse geweest maar kon onverrichte zaken terug. Bergingsbedrijf Delta is ter plaatse gekomen om de auto uit het water te takelen. Voor zover nu bekend is de bestuurder nog niet aangetroffen en/of getraceerd.

Update: voorlichting van de politie laat inmiddels tegenover RTV Oost weten dat het zou gaan om een 50-jarige man uit Swifterbant. De man verklaarde dat hij moest uitwijken voor een overstekend dier, waarna hij te water raakte. Gezien het vroege tijdstip dacht hij dat het geen zin zou hebben om hulpdiensten te bellen omdat hij dacht dat er toch niemand zou komen. Hij is zelf uit zijn auto geklommen om vervolgens naar zijn woonadres in Swifterbant te lopen. Volgens bronnen zou de melding in Kampen wel met dit incident te maken hebben gehad.


Locatie Reageren 1.129x


100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Dronten:

Opnieuw kopstaart aanrijding bij werkzaamheden N307 Hanzeweg tussen Dronten en Kampen
Kettingbotsing bij verkeerslichten tijdelijke rijstrookafsluiting N307 Hanzeweg Dronten - Kampen
Apache helikopter van Luchtmacht maakt voorzorgslanding bij Elburg / Dronten
Het weer in Wezep
Bewolkt 7,6°C
N 20,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
[Politie 07:08.33] Aanrijding Letsel A50 Li 225,0 Heerde
Dinsdag 19 januari 2021 - 07:08
‘Gebruik NVJ Perskaart / politieperskaart tijdens avondklok’ via @NVJ https://t.co/1kKPOKlg7q @POL_Overijssel @POL_Gelderland @VNOGregio @VRIJsselland
Maandag 18 januari 2021 - 20:15
@Damianruitenga Erg klein. Eventueel kansjes op natte sneeuw. Maar de vooruitzichten voor winter zijn slecht op dit moment.
Maandag 18 januari 2021 - 13:28
Nieuws: Brand in bedrijfsunit Eiffelstraat Zwolle - https://t.co/0gsez0G6yr (foto's) https://t.co/MSQEeI5qxZ
Zondag 17 januari 2021 - 22:06
Nieuws: Brand in bedrijfsunit Eiffelstraat Zwolle - https://t.co/0gsez0G6yr (foto's) https://t.co/MSQEeI5qxZ
Zondag 17 januari 2021 - 22:06
Volgens mij kijken we vanuit deze hoek toch echt richting de Hoge Veluwe ????. Geen gek plaatje overigens! https://t.co/O01dWDCZ4X
Zondag 17 januari 2021 - 22:03
@ghelsendoorn Ja want een onwelwording zou niet tot de mogelijkheden kunnen behoren? Zeker niet op hogere leeftijd?
Zaterdag 16 januari 2021 - 17:48
@hehoka @djplummos De verwachting van de weerbureau’s is 1-3cm, maar ik ga mee in je 1-3mm ????. Ik verwacht er weinig van.
Zaterdag 16 januari 2021 - 16:18
@djplummos Een poederlaagje sneeuw. Ik vermoed dat het niet heel spannend gaat zijn hier. Elders ook nog geen grote hoeveelheden. Verwachting is 1-3cm.
Zaterdag 16 januari 2021 - 15:52
@FotovandeBiezen Niet uit de lucht komen vallen van een vliegtuig?
Zaterdag 16 januari 2021 - 09:41