Scooterrijder gewond na botsing met auto Kerkweg Ruitersveldweg Wezep

Een scooterrijder is woensdagmiddag gewond geraakt bij een ongeval op de kruising van de Kerkweg met de Ruitersveldweg in Wezep. De bestuurder van de scooter botste op de kruising tegen de zijkant van een auto. De auto kwam van rechts, maar door het slechte zicht naar rechts voor de kruising is de auto waarschijnlijk over het hoofd gezien. De scooterbestuurder is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist bleef bij de aanrijding ongedeerd. De politie liet weten dat de scooter voor technisch onderzoek in beslag werd genomen.

Meer recent nieuws uit Wezep:

Auto in de berm bij kopstaart aanrijding op de A28 tussen 't Harde en Wezep
Kettingsbotsing met zes voertuigen op de A28 bij Wezep: snelweg dicht