Nieuwsarchief

Scooterbestuurder zwaargewond bij ongeval Molenweg Heerde

Een scooterbestuurder is woensdagochtend zwaargewond geraakt bij een ernstig verkeersongeval op de Molenweg in Heerde. De bestuurder van de scooter reed over de Molenweg in de richting van de rotonde met de Zwolseweg. Een automobiliste komende uit de tegenovergestelde richting wilde links afslaan de Europaweg op. Ze kwam in botsing met de scooterbestuurder. Omdat het letsel van de scooterbestuurder dermate ernstig was, werd ook de traumahelikopter vanuit Amsterdam ter plaatse gevraagd. De traumahelikopter is op de afrit van de A50 bij Heerde geland voor een rendez-vous. De arts van het Mobiel Medisch Team is in de ambulance overgestapt, waarna de ambulance met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle is gereden. De bestuurster van de personenauto bleef ongedeerd bij de aanrijding.

Het Verkeers Ongevallen Analyse team (VOA) van de politie is ter plaatse gekomen om uitgebreid sporenonderzoek te doen. Er werd onder andere gekeken naar de helm van de bestuurder, omdat deze ten tijde van het ongeval niet gedragen zou zijn. De plek van de aanrijding was bovendien op het fietspad, terwijl scooterbestuurders binnen de bebouwde kom op de rijbaan moeten rijden. Ook hier wordt door de VOA onderzoek naar gedaan. Zowel de scooter als de personenauto liepen flinke schade op bij het ongeval en moesten worden geborgen door de berger.

Vanwege de hulpverlening en het sporenonderzoek was de Molenweg enkele uren afgesloten ter hoogte van de kruising met de Europaweg bij het Tinq Tankstation.


Locatie Reageren 5.391x

100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Heerde:

Loodsen met oldtimers behouden bij felle schuurbrand Eperweg Heerde
Zwaargewonde bij ernstig ongeval Eperweg Heerde
25-jarig scooterbestuurder uit Wezep overleden bij ongeval op de Kamperweg bij Heerde
Het weer in Wezep
Bewolkt 7,7°C
WZW 3,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
100 donaties in 2020, waarvoor dank! Kan ik in 2021 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
De vorige tweet was niet goed verzonden en dus van 30 min geleden. Het slachtoffer is zojuist na ruim een uur zwaar bekneld te hebben gezeten bevrijdt door de brandweer. De hulpdiensten zijn met velen aan het strijden voor het leven van het slachtoffer.
Dinsdag 19 oktober 2021 - 00:01
Op de afrit van de A50 bij afslag Epe is een ernstig ongeval gebeurd. Een personenauto is met hoge snelheid rechtdoor geschoten en het bos tussen af- en toerit in gegaan. De brandweer is druk bezig met het bevrijden van het slachtoffer. De traumaheli is inmiddels ook ter plaatse. https://t.co/b6MCXgzuIA
Maandag 18 oktober 2021 - 23:56
@FCZNiels038 En is het daarom normaal dat andere journalisten verantwoordelijk moeten worden gehouden? Ik sla toch ook niet iemand in elkaar uit voorbaat, omdat een totaal willekeurig ander iemand mij onrecht heeft aangedaan? Want ‘ik vertrouw nu niemand meer’? Wat is dat voor gedachtegang?
Maandag 18 oktober 2021 - 14:07
@FCZNiels038 Je kunt niet alle media over één kam scheren, wat velen graag doen. Ik ken de casus van Hazes niet, ik volg geen showbizz nieuws. Dat interesseert mij totaal niet. Maar goed, jij geeft dus ook al aan dat bedreigingen prima zijn. Ik vind dat bijzonder zorgelijk.
Maandag 18 oktober 2021 - 13:53
‘Hebben ze aan zichzelf te danken’ lees ik veel. Echt heel erg zorgelijk dat er zoveel mensen menen dat intimidatie & geweld een normale ‘omgangsvorm’ is. Het vrije woord, persvrijheid en daarmee ook de democratie donderen als een kaartenhuis in elkaar zo. https://t.co/cH0OF4Nr32
Maandag 18 oktober 2021 - 13:43
Melding aanrijding Feithenhofsweg Oldebroek betrof een incident op een erf bij een woning, traumaheli is gecanceld, ambulance zonder spoed naar het ziekenhuis. Ik ga retour.
Maandag 18 oktober 2021 - 12:39
[Politie 12:13.55] Aanrijding letsel Feithenhofsweg Oldebroek
Maandag 18 oktober 2021 - 12:13
[Traumahelikopter 12:10.08] A1 (MMT) (DIA) 13991 Feithenhofsweg Oldebroek 99857
Maandag 18 oktober 2021 - 12:10
@djidee Bermblokjes doen al wonderen…
Zondag 17 oktober 2021 - 20:29