Nieuwsarchief

Automobilist zwaargewond bij ernstig ongeval Kamperweg Heerde

Op de Kamperweg bij Heerde is een automobilist vrijdagmiddag rond twee uur zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeval. De bestuurder reed vanuit de richting van Wezep naar Heerde toen deze vlak na de kruising met de Ossenbergweg door nog onbekende oorzaak rechts van de weg in de berm terecht kwam. De bestuurder botste vervolgens frontaal tegen een boom. De auto liep daarbij zware schade op. De bestuurder is door brandweer- en ambulancepersoneel uit zijn auto gehaald.

Het slachtoffer is vervolgens per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Utrecht overgebracht. Normaal gesproken zou een slachtoffer van zo'n verkeersongeval primair naar het ziekenhuis in Zwolle worden overgebracht, maar vanwege een ICT storing bij het Isala ziekenhuis in Zwolle kunnen daar momenteel geen operaties worden gedaan. Ambulancepersoneel had daarom op voorhand al contact opgenomen om te kijken waar het slachtoffer het beste zorg kon krijgen buiten Zwolle om, de keuze viel op Utrecht. Omdat het te lang zou duren om het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht over te brengen, werd er voor gekozen om dit per traumahelikopter te doen.

Vanwege het ongeval was de Kamperweg afgesloten tussen de bebouwde kom van Heerde en de afslag van de A50. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde auto te bergen.


Locatie Reageren 6.481x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Heerde:

Auto in brand op parkeerplaats langs snelweg A50 Heerde
Automobiliste botst tegen boom en raakt gewond Kerkdijk Heerde
Opnieuw flinke bermbrand bij felle autobrand op de A50 bij Heerde
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,1°C
NNO 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier