Nieuwsarchief

Automobilist zwaargewond bij ernstig ongeval Kamperweg Heerde

Op de Kamperweg bij Heerde is een automobilist vrijdagmiddag rond twee uur zwaargewond geraakt bij een ernstig ongeval. De bestuurder reed vanuit de richting van Wezep naar Heerde toen deze vlak na de kruising met de Ossenbergweg door nog onbekende oorzaak rechts van de weg in de berm terecht kwam. De bestuurder botste vervolgens frontaal tegen een boom. De auto liep daarbij zware schade op. De bestuurder is door brandweer- en ambulancepersoneel uit zijn auto gehaald.

Het slachtoffer is vervolgens per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Utrecht overgebracht. Normaal gesproken zou een slachtoffer van zo'n verkeersongeval primair naar het ziekenhuis in Zwolle worden overgebracht, maar vanwege een ICT storing bij het Isala ziekenhuis in Zwolle kunnen daar momenteel geen operaties worden gedaan. Ambulancepersoneel had daarom op voorhand al contact opgenomen om te kijken waar het slachtoffer het beste zorg kon krijgen buiten Zwolle om, de keuze viel op Utrecht. Omdat het te lang zou duren om het slachtoffer per ambulance naar het ziekenhuis in Utrecht over te brengen, werd er voor gekozen om dit per traumahelikopter te doen.

Vanwege het ongeval was de Kamperweg afgesloten tussen de bebouwde kom van Heerde en de afslag van de A50. Bergingsbedrijf Wolves is ter plaatse gekomen om de zwaar beschadigde auto te bergen.


Locatie Reageren 5.328x

In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Heerde:

Automobiliste over de kop op de A50 tussen Hattem en Heerde
Autobrand tijdig geblust op parkeerplaats langs de A50 bij Heerde
Automobilist rijdt onder invloed van alcohol het Apeldoorns Kanaal in bij Heerde
Het weer in Wezep
Bewolkt 13,1°C
ZZW 6,5km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@arnovanelst Blikseminslag omgeving IJsselvliedt / Zuiderzeestraatweg / Kamperstraatweg, die omgeving. Dat was een flinke bliksem.
Donderdag 30 juni 2022 - 20:45
@TheaWeerdt Gaat weer droogte tegen, dus juist mooi!
Donderdag 30 juni 2022 - 20:28
RT @landmacht @muntverzamelaar In het gebied tussen Meppel, Assen, Opende en Grou wordt deze week geoefend met deze lichte pantservoertuigen (Fennek).
Donderdag 30 juni 2022 - 20:13
@Ruuddewit1973 Mwah, gewoon stukje waarheidsvinding. Als ze er wel hadden gestaan had ik het ook gewoon getweet met de tekst: ‘het klopt inderdaad!’. Verder langs de Reesweg niks te zien. Op de snelweg een vrachtwagen met pech, daardoor snelheidsverlaging.
Donderdag 30 juni 2022 - 19:16
@wishmaster_nl @waarisdechauff1 @gjcats Dat betrof geen ongeval bleek naderhand toen meer informatie naar buiten kwam.
Donderdag 30 juni 2022 - 18:39
RT @De_Stentor Scholier (14) uit Kampen overlijdt op terugweg van sportdag, klasgenootje kruipt door oog van de naald https://t.co/KxKk3D8vOt
Donderdag 30 juni 2022 - 14:19
Nieuws update: Fietsende scholier (14) uit Kampen door automobilist van achteren aangereden en overleden bij tragisch ongeval Kamperstraatweg Kamperveen - https://t.co/nLjoiDyA2R (foto's + video) https://t.co/DVVJuncEMj
Donderdag 30 juni 2022 - 11:54
@MartynBrands @djidee Je bedoelt dan dat iemand die even naar het ziekenhuis moet in het hoge noorden maar vanwege wegbezuinigd OV al gauw 40km aflegt en dus meer aftikt dan iemand die in de Randstad met de fiets er zo is? Zo had ik er nog eens naar gekeken.
Donderdag 30 juni 2022 - 10:02