Nieuwsarchief

Gewonden bij ongeval met auto in de sloot op afrit A28 Wezep

Op de afrit van de A28 bij Wezep is in de nacht van vrijdag op zaterdag een automobilist van de weg geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks kwart voor vijf op de afrit vanaf Zwolle. De auto met drie inzittenden kwam door nog onbekende oorzaak in de berm terecht. De auto klapte daar met het dak in de sloot en kwam tientallen meters verderop tot stilstand. Van de drie inzittenden waren er tenminste twee personen gewond. Alle drie de inzittenden zijn per ambulances naar het ziekenhuis in Zwolle overgebracht. De auto raakte bij het ongeval fors beschadigd. Vooral het dak aan de bestuurderszijde zat fors in elkaar. De auto is door bergingsbedrijf Stouwdam geborgen. Daarvoor werd de afrit vanaf Zwolle tijdelijk afgesloten. De politie doet nog onderzoek of er sprake is geweest van rijden onder invloed. Er is een bloedblok afgenomen van de bestuurder.

Update: de politie van Zwolle postte vanochtend vroeg dat de bestuurder van de personenauto te veel gedronken heeft. Uit het bloedonderzoek moet blijken hoeveel de bestuurder te veel heeft gedronken.


Locatie Reageren 3.644x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Man aangehouden na wilde achtervolging door Wezep: verdachte ramt politieauto
Automobiliste botst met volle snelheid tegen pijler van dak tankstation A28 Wezep
Bijzondere berging op de A28 tussen 't Harde en Wezep: auto tientallen meters van de weg na eenzijdig ongeval
Het weer in Wezep
Regen 8,7°C
km/h
9,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier