Nieuwsarchief

Dode in woning aangetroffen in Epe, buurtbewoners vermoeden geweldsincident

De politie heeft maandagmiddag een overleden persoon aangetroffen in een woning aan de Pandersakker in Epe. Rond kwart over vier kregen de politie en ambulance een melding van een incident in een woning aan de Pandersakker. Volgens buurtbewoners heeft er zich een geweldsincident voorgedaan in of nabij de woning. Aan de achterzijde van de woning werd een bloedspoor aangetroffen en werd een mes gezien nabij de voordeur van de woning. Buurtbewoners zagen ook dat een persoon door de politie werd gearresteerd en werd afgevoerd. Ambulancepersoneel ging met een brancard richting de woning, maar moesten even later zonder slachtoffer weer vertrekken. Kort daarna maakte de politie bekend dat er in de woning een dode werd aangetroffen.

Nabij de woning heeft de politie tientallen papieren koffiebekertjes bovenop bloedsporen gezet. Op een van de foto's van buurtbewoners werd ook een mes gezien. De Forensische Opsporing is een uitgebreid sporenonderzoek gestart. De PD unit van de politie kwam ter plaatse. Ook werden er schermen neergezet om het zicht op de PD weg te nemen. De politiehelikopter heeft boven het incident gecirkeld om luchtfoto's te maken.

Op het moment van schrijven van dit artikel (maandagavond 22.00 uur) heeft de politie nog geen oorzaak van het overlijden van het slachtoffer bekend gemaakt. Ook is er nog niks bekend over aanhoudingen en de identiteit van het slachtoffer en de vermoedelijke dader.


Locatie Reageren 2.692x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Epe:

Politie onderzoekt aantreffen overleden persoon in woning Epe: natuurlijk overlijden
Bestuurder snorscooter gewond bij vermoedelijk eenzijdig ongeval Heerderweg Epe
Twee wielrenners gewond bij aanrijding op de Zuidweg bij Epe
Het weer in Wezep
Bewolkt 15,4°C
NNW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier