Dode in woning aangetroffen in Epe, buurtbewoners vermoeden geweldsincident

De politie heeft maandagmiddag een overleden persoon aangetroffen in een woning aan de Pandersakker in Epe. Rond kwart over vier kregen de politie en ambulance een melding van een incident in een woning aan de Pandersakker. Volgens buurtbewoners heeft er zich een geweldsincident voorgedaan in of nabij de woning. Aan de achterzijde van de woning werd een bloedspoor aangetroffen en werd een mes gezien nabij de voordeur van de woning. Buurtbewoners zagen ook dat een persoon door de politie werd gearresteerd en werd afgevoerd. Ambulancepersoneel ging met een brancard richting de woning, maar moesten even later zonder slachtoffer weer vertrekken. Kort daarna maakte de politie bekend dat er in de woning een dode werd aangetroffen.

Nabij de woning heeft de politie tientallen papieren koffiebekertjes bovenop bloedsporen gezet. Op een van de foto's van buurtbewoners werd ook een mes gezien. De Forensische Opsporing is een uitgebreid sporenonderzoek gestart. De PD unit van de politie kwam ter plaatse. Ook werden er schermen neergezet om het zicht op de PD weg te nemen. De politiehelikopter heeft boven het incident gecirkeld om luchtfoto's te maken.

Op het moment van schrijven van dit artikel (maandagavond 22.00 uur) heeft de politie nog geen oorzaak van het overlijden van het slachtoffer bekend gemaakt. Ook is er nog niks bekend over aanhoudingen en de identiteit van het slachtoffer en de vermoedelijke dader.

In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?

Meer recent nieuws uit Epe:

Twee wielrenners gewond bij aanrijding op de Zuidweg bij Epe
Zwaar ongeval tussen auto en camper op de N795 Soerelseweg bij Epe
Vierde brand in maand tijd op camping bij Epe
ZZW 4,7km/h

@arnovanelst Blikseminslag omgeving IJsselvliedt / Zuiderzeestraatweg / Kamperstraatweg, die omgeving. Dat was een flinke bliksem.
Donderdag 30 juni 2022 - 20:45
@TheaWeerdt Gaat weer droogte tegen, dus juist mooi!
Donderdag 30 juni 2022 - 20:28
RT @landmacht @muntverzamelaar In het gebied tussen Meppel, Assen, Opende en Grou wordt deze week geoefend met deze lichte pantservoertuigen (Fennek).
Donderdag 30 juni 2022 - 20:13
@Ruuddewit1973 Mwah, gewoon stukje waarheidsvinding. Als ze er wel hadden gestaan had ik het ook gewoon getweet met de tekst: ‘het klopt inderdaad!’. Verder langs de Reesweg niks te zien. Op de snelweg een vrachtwagen met pech, daardoor snelheidsverlaging.
Donderdag 30 juni 2022 - 19:16
@wishmaster_nl @waarisdechauff1 @gjcats Dat betrof geen ongeval bleek naderhand toen meer informatie naar buiten kwam.
Donderdag 30 juni 2022 - 18:39
RT @De_Stentor Scholier (14) uit Kampen overlijdt op terugweg van sportdag, klasgenootje kruipt door oog van de naald https://t.co/KxKk3D8vOt
Donderdag 30 juni 2022 - 14:19
Nieuws update: Fietsende scholier (14) uit Kampen door automobilist van achteren aangereden en overleden bij tragisch ongeval Kamperstraatweg Kamperveen - https://t.co/nLjoiDyA2R (foto's + video) https://t.co/DVVJuncEMj
Donderdag 30 juni 2022 - 11:54
@MartynBrands @djidee Je bedoelt dan dat iemand die even naar het ziekenhuis moet in het hoge noorden maar vanwege wegbezuinigd OV al gauw 40km aflegt en dus meer aftikt dan iemand die in de Randstad met de fiets er zo is? Zo had ik er nog eens naar gekeken.
Donderdag 30 juni 2022 - 10:02