Nieuwsarchief

Flinke vertraging op de A28 bij Wezep door honderden trekkers op weg naar boerenprotest

Weggebruikers moeten vandaag rekening houden met flinke vertragingen op de A28 tussen Nunspeet en het noorden van het land. Honderden boeren zijn met trekkers op weg gegaan naar het boerenprotest in Stroe. In de berichtgeving van de afgelopen dagen in de media werd er over gesproken dat de boeren geen gebruik mochten maken van de snelweg en dat de trekkers over het onderliggend wegennet richting Stroe moesten gaan. Volgens diverse berichten uit het land zou de politie er juist voor hebben gezorgd dat de boeren wel over de snelwegen moesten gaan, omdat het vanuit veiligheidsoogpunt te gevaarlijk werd om nog over binnendoor wegen te rijden. Hele dorpen zouden anders onbereikbaar worden. O.a. bij Deventer werd het verkeer door de politie naar de A1 gedirigeerd.

Naar verwachting zal de gigantische stoet met trekkers woensdagmiddag eind van de middag weer terug gaan over de A28. Reed het verkeer eerst vanochtend door de boeren over een afstand van tenminste 25 kilometer langzaam op de rijbaan richting het zuiden, vanmiddag wordt een soortgelijke stoet verwacht maar dan in noordelijke richting. Weggebruikers op de Noord Veluwe moeten vanmiddag dus wederom rekening houden met flinke vertragingen.


Reageren 1.623x

In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Stankoverlast in Wezep en hinder op de A28 door brandstichting, boeren trekken naar hoofdbureau Zwolle voor vrijlating arrestant
Spoorwegovergangen in Wezep enkele uren dicht vanwege storing
Auto van de weg op de A28 tussen Wezep en 't Harde
Het weer in Wezep
Bewolkt 19,8°C
ZW 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2021 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2022 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
@adegrf Deed Max ook niet gelukkig. Lekker stoïcijns voor zich uit praten. Heel goed haha.
Zaterdag 02 juli 2022 - 17:19
@adegrf Het is sarcasme… herinner je je vorig jaar nog?
Zaterdag 02 juli 2022 - 17:11
Wat een racistisch publiek daar op Silverstone zeg. Een beetje Max uitjoelen. Schandalig! #sarcasme #formula1 #britainf1
Zaterdag 02 juli 2022 - 17:10
[Politie 16:44.32] Aanrijding letsel Elburgerweg Wenum Wiesel
Zaterdag 02 juli 2022 - 16:45
@RWS_MN @Rijkswaterstaat Ik lees ‘verlichting’, is het al bekend wanneer de N50 over gaat van de huidige verlichting naar LED verlichting? (Gezien jullie overal in het land verlichting aan het vervangen zijn naar LED). B.v.d.!
Vrijdag 01 juli 2022 - 11:02
@arnovanelst Blikseminslag omgeving IJsselvliedt / Zuiderzeestraatweg / Kamperstraatweg, die omgeving. Dat was een flinke bliksem.
Donderdag 30 juni 2022 - 20:45
@TheaWeerdt Gaat weer droogte tegen, dus juist mooi!
Donderdag 30 juni 2022 - 20:28
RT @landmacht @muntverzamelaar In het gebied tussen Meppel, Assen, Opende en Grou wordt deze week geoefend met deze lichte pantservoertuigen (Fennek).
Donderdag 30 juni 2022 - 20:13
@Ruuddewit1973 Mwah, gewoon stukje waarheidsvinding. Als ze er wel hadden gestaan had ik het ook gewoon getweet met de tekst: ‘het klopt inderdaad!’. Verder langs de Reesweg niks te zien. Op de snelweg een vrachtwagen met pech, daardoor snelheidsverlaging.
Donderdag 30 juni 2022 - 19:16