Nieuwsarchief

Auto van de weg op de A28 tussen Wezep en 't Harde

Een automobiliste is woensdagavond met haar voertuig van de weg geraakt op de A28 tussen Wezep en 't Harde. De bestuurster reed omstreeks half elf op de rijbaan richting Amersfoort toen ze door nog onbekende oorzaak met de wielen van haar auto in de middenberm terecht kwam. De auto tolde op de weg en kwam in de buitenberm terecht. Daar sloeg de auto deels over de kop, getuige de schade aan het dak. Voorbijgangers waaronder een vrachtwagenchauffeur zijn bij de vrouw gebleven tot de hulpdiensten gearriveerd waren. De bestuurster is ter plaatse door ambulancepersoneel behandeld, ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Stouwdam heeft de auto geborgen. Vanwege het geringe verkeersaanbod was er verder geen hinder voor het verkeer.
Locatie Reageren 1.323x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Kleine brand in vuilniswagen Ruitersveldweg Wezep
Felle brand zorgt voor grote schade aan woning Bremstraat Wezep
Rookontwikkeling in woning door brand Kerkweg Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 17,4°C
WZW 11,2km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier