Nieuwsarchief

Brand in bos bij Bovenstedwarsweg 't Loo snel geblust door de brandweer

Het verkenningsvliegtuigje van de Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland heeft dinsdag aan het begin van de avond een brand ontdekt in het bos tussen de Bovenstedwarsweg en de A28 bij 't Loo. De brandweerkorpsen van brandweer Oldebroek, Elburg, Wezep en Hattem werden gealarmeerd om met spoed richting het bos te gaan. Op zo'n 300 meter van de weg was midden in het bos een brand. Omdat het relatief windstil was in het bos, kon de brand zich niet snel uitbreiden en bleef deze laag bij de grond. De aanwezigheid van naaldbomen was desondanks wel een risico. De brandweer is met enkele tankautospuiten het bos in gegaan en moest om dichtbij de brand te komen met kettingzagen enkele takken verwijderen. Eenmaal ter plaatse konden slangen uitgerold worden, waarna de brand snel onder controle was. De brandweer is nog enige tijd bezig geweest met nablussen. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Brandstichting wordt niet uitgesloten.


Locatie Reageren 2.096x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws van op 't Loo:

Schoorsteenbrand bij rietgedekte woning Vierschotenweg 't Loo Oldebroek
Rietgedekte woning volledig in de as gelegd door felle brand Bovenheigraaf 't Loo
Automobilist botst tegen boom op de Bovenheigraaf bij 't Loo
Het weer in Wezep
Bewolkt 15,0°C
W 4,7km/h
0,2mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier