Nieuwsarchief

Dringende oproep: camerabeelden gezocht in Wezep n.a.v. vondst zwaargewonde man

Familie en bekenden van een 40-jarige man uit Wezep zijn dringend op zoek naar camerabeelden in Wezep nadat de man in de nacht van vorige week vrijdag op zaterdag zwaargewond aangetroffen werd in het winkelcentrum in Wezep. De man vertrok tussen 01.00 en 02.00u vanaf de Nieuwlandsweg. Hij reed daar weg op een elektrische fiets. Hij reed over de Veluwelaan in de richting van Wezep-Noord. Even later werd de man zwaargewond aangetroffen nabij de Apotheek aan de Clematisstraat in Wezep, op een plek die helemaal niet op zijn route ligt.

Wat er precies gebeurd is, is op dit moment nog niet bekend. De politie liet begin deze week al weten geen aanwijzingen te hebben dat het om een geweldsincident gaat. Duidelijk is wel dat de fiets van de man schade heeft opgelopen, mogelijk als gevolg van een aanrijding met een ander voertuig. Helaas heeft het onderzoek van de politie en de camerabeelden van camera's in het winkelcentrum tot op heden nog geen duidelijkheid gegeven over wat er is gebeurd.

In een oproep op social media wordt gezocht naar camerabeelden in Wezep. Er wordt specifiek gevraagd om uit te kijken naar een blauw voertuig of ander soort blauw object met schade.

Heb jij of ken jij iemand in Wezep in het onderstaande rode gebied met een bewakingscamera of videodeurbel die (deels) op straat gericht is, dan wordt jij of vraag dan die persoon om de camerabeelden van afgelopen vrijdag op zaterdag 3 december terug te kijken tussen 01.30 en 02.30 uur. Kijk hierbij specifiek naar:

- Zie je een man fietsen met een bruine leren jas, grijze spijkerbroek en paarse Balance schoenen op een fiets met windscherm?
- Zie je een (blauw) voertuig of ander soort (blauw) object met schade voorbij komen op de beelden? Of heb je de afgelopen week een voertuig of object gezien die onverklaarbare schade heeft sinds afgelopen weekend?

Neem dan contact op met de politie via 0900 - 8844. Beelden uploaden naar de politie kan via het uploadformulier op de website van de politie. Wil je liever anoniem een tip geven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 - 7000.


Woon je in bovenstaand rood gebied of net daarbuiten en heb je een bewakingscamera of videodeurbel? Check dan de beelden!
 
Reageren 6.484x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Wezep:

Kleine brand in vuilniswagen Ruitersveldweg Wezep
Felle brand zorgt voor grote schade aan woning Bremstraat Wezep
Rookontwikkeling in woning door brand Kerkweg Wezep
Het weer in Wezep
Bewolkt 8,2°C
WNW 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier