Nieuwsarchief

Woning door felle brand verwoest Langeslag Heerde

De brandweer van Heerde werd zondagavond rond kwart voor zeven gealarmeerd voor een woningbrand aan de Langeslag in Heerde. Ter plaatse bleek er sprake te zijn van een felle uitslaande brand op de begane grond van de woning. Volgens de Veiligheidsregio Noord- en Oost Gelderland is de brand ontstaan bij de meterkast in de woning. De oorzaak van de brand is onbekend. Door de brand is een groot deel van de woning van binnen verwoest. Er zijn geen gewonden gevallen. Naast de brandweer van Heerde werden ook de korpsen van Oene en Epe gealarmeerd. Ook de hoogwerker van brandweer Zwolle werd gealarmeerd, maar die werd uiteindelijk niet ingezet. De politie zette de straat af. Vanwege de brand kwamen een aantal straten rondom de brandlocatie tijdelijk zonder stroom te zitten. Liander was ter plaatse om de stroomvoorziening weer te herstellen.


Locatie Reageren 3.145x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Heerde:

Auto in brand op parkeerplaats langs snelweg A50 Heerde
Automobiliste botst tegen boom en raakt gewond Kerkdijk Heerde
Opnieuw flinke bermbrand bij felle autobrand op de A50 bij Heerde
Het weer in Wezep
Bewolkt 10,3°C
N 0,0km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier