Nieuwsarchief

Auto en bedrijfsbus botsen op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek

De hulpdiensten werden vrijdagavond rond tien over zeven gealarmeerd voor een ernstig verkeersongeval op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Naast de politie, ambulance en brandweer van Oldebroek werd ook de traumahelikopter gealarmeerd. Ter plaatse aangekomen bleek het met het letsel mee te vallen: in totaal waren er drie personen betrokken bij het ongeval, waarvan niemand met de ambulance mee is gegaan naar het ziekenhuis. Op de kruising van de Zuiderzeestraatweg met de Mheneweg Zuid kwamen een personenauto en een bedrijfsbusje met elkaar in botsing. De bestuurder van de bedrijfsbus reed over de Zuiderzeestraatweg vanaf het centrum in de richting van Wezep en kreeg geen voorrang van de bestuurder van de personenauto die vanaf de Mheneweg Zuid kwam. Bij het ongeval raakten beide voertuigen beschadigd. De bestuurder van de bedrijfsbus is door de politie meegenomen naar het politiebureau. Zijn blaastest was positief, hij moest op het bureau een ademanalyse doen. De uitslag daarvan is nog niet bekend.
Locatie Reageren 3.063x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Oldebroek:

Brand in stapel poetsdoeken in garagebedrijf in Oldebroek
Automobiliste botst tegen geparkeerde voertuigen op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek
Brandweer uren druk met flinke bosbrand langs de Bovendwarsweg bij Oldebroek
Het weer in Wezep
Bewolkt 3,6°C
ZZO 7,9km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier