Nieuwsarchief

Pakketbezorger en vrachtwagenchauffeur botsen op de Kamperweg bij Heerde

Een pakketbezorger en een vrachtwagenchauffeur zijn dinsdagochtend rond vijf over elf met elkaar in botsing gekomen op de Kamperweg tussen Heerde en Wezep. Het ongeval gebeurde door nog onbekende oorzaak ter hoogte van de crossbaan. Naast de politie en ambulance werd ook de brandweer van Heerde opgeroepen. Met het letsel bleek het echter mee te vallen: alleen de pakketbezorger liep lichte verwondingen op aan zijn gezicht. Hij kon ter plaatse behandeld worden. De schade bij het ongeval was wel groot. Zowel de bedrijfsbus als de vrachtwagen liepen flinke schade op. Beide voertuigen kwamen op enige afstand van elkaar tot stilstand tussen de bomen.

De Kamperweg werd afgesloten voor het verkeer. Bergingsbedrijf Wolves kwam ter plaatse om de bedrijfsbus te bergen. Bergingsbedrijf Stouwdam kwam met meerdere voertuigen ter plaatse om de beladen vrachtwagen te bergen uit de berm. Enkele uren na het ongeval kon de weg weer vrijgegeven worden voor het verkeer.
Locatie Reageren 3.095x

In 2022 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2023 ook op jouw steun rekenen?
Lees waarom donaties belangrijk voor mij zijn
Het nieuws via mijn Telegram kanaal: StefanVerkerkNieuws

Reageren

Naam:
Emailadres:
Jouw reactie:

Ingestuurde reacties worden voor publicatie op deze website gemodereerd. Reacties kunnen zonder opgaaf van reden worden geweigerd als deze als kwetsend kunnen worden ervaren, als het taalgebruik slecht is, indien de reacties reclame of privacygevoelige informatie bevatten of als de reacties niet aansluiten bij het onderwerp van het nieuwsartikel. Email adressen worden niet getoond bij de reacties.
Wat is het alarmnummer?
Anti-spam vraag
 
Verstuur reactie

Meer recent nieuws uit Heerde:

Auto in brand op parkeerplaats langs snelweg A50 Heerde
Automobiliste botst tegen boom en raakt gewond Kerkdijk Heerde
Opnieuw flinke bermbrand bij felle autobrand op de A50 bij Heerde
Het weer in Wezep
Bewolkt 16,8°C
WZW 9,7km/h
0,0mm
Weerstation Wezep
Steun mijn werk
In 2023 hebben veel mensen mij gesteund met een donatie. Kan ik in 2024 ook op jouw steun rekenen?

Lees meer en doneer

@Stefanuzz
Helaas is het sinds juli 2023 vanwege veranderingen in het beleid bij Twitter / X niet meer mogelijk om mijn tweets te lezen via mijn website.

Meer informatie lees je hier